torsdag

vad ska man säga om torsdagar? segast dagen på hela veckan! men dagen började i alla fall med sovmorgon till elva, mycket skönt. hade ingen matte och sen slapp vi ha mentorstid. vaknade ändå vid åtta och kunde inte somna om men det var skönt att ta det lugnt på morgonen. förmiddagen var helt okej, hade svenska i en halvtimme och sen kollade vi på musiktävlingen. snart ska vi ha förhör på försäljning och service. sen ikväll är det träning och imorgon är vi lediga!


helg

helgen har varit rätt så lugn. började med turismredovisning och beeptest i fredags. sprang det bästa jag någonsin har gjort, men det var ändå dåligt. men sen på kväll åkte jag hem till emelie och sara och umgicks med dem resten av kvällen, mycket länge sen! på lördagen så städade jag mitt rum på förmiddagen och på eftermiddagen pluggade jag. på kvällen va jag hemma och tittade på film och tog det lugnt. igår var det match mot västerås, blev förlust med 3-0. blåst hur mycket som helst. när jag kom hem tittade jag på andra halvleken av guif-sävehof och sen one tree hill. sen somnade jag :)


tisdag

igår var det återigen dags för skola efter ett mycket trevligt lov! vi hade prov i administration, roligt att ha prov första dagen man kommer tillbaka till skolan ... men dagen gick ganska fort och evelina och sara fördröjde tiden genom att rita en massa konstiga djur på tavlan :)

senare på kvällen var det träning :) och jag vill inte ha ont i min fot längre, hälften av tejpen sitter kvar som fastklistrat tuggummi efteråt. jag får skavsår på hälen på grund av all tejp som skaver under träningen. det kommer knappt något blod till foten och det gör ont! jag vill inte ha en stukad fot längre ...


dagens planer

- skola
- bowling
- plugga
- träning (hoppas jag)
- sova

hahahaha


RSS 2.0