.

Jag brukar alltid träna när jag är arg. För att få någonting annat att tänka på, ta ut mina aggressioner. Denna gång kan jag inte det vilket gör mig ännu mer frustrerad. Det gör att någonting fortfarande ligger och gnager på min hjärna som jag inte borde fokusera på!


ingen fotboll

Ingen fotboll på två veckor. Det får väl ändå klassas som ett positivt besked. Kunde ha varit längre. Men har så mycket spring i benen att jag knappt kan sitta still. Jag vill träna, men får inte förens smärtan har försvunnit. Då får jag börja jogga och efter två veckor får jag börja spela fotboll. Därför åker jag nu till träningen och tittar på.


sista sommarlovet

Så nu är denna dag här. Skolan har börjat igen och jag tänker tillbaka på mitt sista sommarlov. Hela lovet har gått galet snabbt och varit riktigt bra. Jag har gjort mycket som jag tidigare inte gjort under sommaren. Jag har jobbat fem veckor i början på lovet, så jag har pengar till sommarens slut. Varit utomlands och haft det riktigt bra, sol och bad hela dagarna. Jag har börjat övningsköra och har planer på att skaffa körkort. Jag har träffat en massa underbara vänner. Och så har jag fyllt 18 år och varit på krogen. Det känns som att jag inte har haft en enda lugn dag på länge, senaste måste ha varit första veckan på lovet.

Idag inledde jag mitt tredje och sista år på gymnasiet. Jag ser faktiskt fram emot det.


vi spårar ur


hemma igen

35 grader i skuggan på Malta så ska inte klaga, dessvärre var det inte kul att komma hem till ett grått Sverige. Kom hem natten till igår och sen dess har jag bara slappat. Va inne en sväng på bilskolan och pluggade lite teori igår på förmiddagen. Senare tog jag mig hem till Karin och spenderade en massa timmar där. Vi utbytte information om våra resor och slöade lite.

Under förmiddagen har jag varit iväg och spelat match. Vinst i derbyt, jävligt skönt. Men fan ta mina lår, troligen utbrändhet i mina lår som min tränare valde att kalla det. Blir att söka upp en sjukgymnast och lättare träning i veckan … Blir arg och ledsen på samma gång. Glad blev jag dock när jag såg hur bra vi spelade och att Maria letade sig till matchen.

Nu håller jag på att städa mitt rum, eller det är i alla fall tänkt att jag ska göra det. För om några timmar kommer det folk hit och sedan blir det utgång ikväll.


malta


fan

Jag är inte längre lika glad som i inlägget innan. Ibland undrar jag hur jag lyckas med vissa saker. Skapligt jävla oskönt med en sträckning i vardera lår som jag troligtvis lyckades åstadkomma i onsdags och drog upp idag igen ... Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket på grund av smärta förut. Fan ta det här, denna höstsäsong har inte alls börjat bra! Men nu får jag en vecka på mig att vila och hoppas på att det läker någorlunda.


livet är bra

Jag har så gott som packat klart vilket måste vara ett under. 24 timmar innan vi åker, annars brukar jag ha en halvtimme tillgodo. Jag fick nyss ett samtal från min faster som vi ska bo hos under vistelsen på Malta. Hon sa att jag knappt behövde ha med mig några kläder för att det var så varmt. En bikini skulle kunna räcka.

Jag är fortfarande lyrisk över gårdagen, glad för dagen, och fylld av energi till morgondagen. Livet är bra, mycket bra för tillfället!


bokat

Uppkörning och teorin är härmed bokad!

Nu måste jag ta tag i det där med packningen. Åker ju faktiskt om bara två dagar. Men frågan är ju vad man ska ha med sig? Finns mycket att välja på. Har även hört att det är cirka 30 grader där för tillfället. Senare blir det nog bilskolan och plugga lite teori.


rusande fart

Idag har jag genomfört både halkbanan och landsvägskörningen och blivit godkänd på båda två. Jag har även klarat av den fjärde fasen på teorin på datan vilket gör att om jag skulle klara den lilla uppkörningen jag har under morgondagen så skulle uppkörning och teoriprov kunna bokas. Det skulle kännas skönt att ha ett mål att sträva efter. Det känns som att allt har gått i en rusande fart, det vara bara två och en halv månad sedan jag började köra.


.

Finally säger jag … Har spenderat ungefär fem timmer på bilskolan idag. Körlektioner har blandats med teori. Trodde att jag skulle köra på någon inne i stan eller backa in i en bil när jag skulle parkera. Dock lyckades jag inte med något av det och det gör mig glad. Nu ska jag vila lite grann och sen packa väskan innan jag börjar tagga inför match och hoppas på att fotjäveln håller.


18 år

Jag får härmed gifta mig, spela på hästar, adoptera, ta bilkörkort, göra namnbyte, rösta, ta riskfyllt arbete, servera och serveras alkohol och köpa tobak med mera.

Det här måste nog vara den bästa födelsedagen i hela mitt 18 åriga liv. Allt började igår kväll när jag tillsammans med min bästa vän skulle göra mitt första krogbesök. Jag måste påstå att jag hade större förväntningar på utelivet men min natt blev ändå riktigt bra. Efter alkohol, dans, skratt och en erfarenhet rikare begav vi oss hemåt. Jag har min vän att tacka för en av de bästa kvällarna i mitt liv!

Nu under dagen har jag spenderat ett par timmar med min vän, skratta lite åt gårdagen och börjat smida lite nya planer. Därefter har jag spelat första matchen på höstsäsongen. Och en vinst satt riktigt fint på min födelsedag. Denna dag kommer jag leva länge på!


I wanna seize the day like it's the greatest thing that ever happened


en rutin tillbaka

Idag har jag genomfört min första fotbollsträning på ungefär en månad. Det var roligt att vara tillbaka på planen igen. Match redan i helgen. Skönt att ha fått en rutin tillbaka igen! Idag har jag även umgåtts med min kära vän Karin. Vi har planerat lite inför lördag. Så imorgon har jag lite att fixa med och sedan är det bara att vänta!

augusti

Känns som att allt kommer hända i augusti. Imorgon drar jag till västkusten, närmare bestämt till Ullared. Jag har inte ens börjat packa så jag ska alldeles snart ta tag i det. Men jag har i alla fall varit och inhandlat en tidning och laddat upp med musik till bilresan. Kommer hem någon gång under onsdagen. Därefter händer massvis med roliga saker. Fotbollen börjar den här veckan som kommer igen. Idag är det en vecka kvar till min födelsedag och två veckor kvar tills vi åker till Malta. Det känns förjävla bra!


RSS 2.0