you’re on my heart just like a tattoo


jul är kul

Trots att jag knappt hade någon julkänsla alls i år så gillar jag julen. Jul är kul. Jag har njutit av tiden tillsammans med familjen och släkten i lugn och ro. Man får sig alltid ett gott skratt i deras umgänge. Sen var det det där med julklappar. I år fick jag välja själv eftersom att alla tycker att det är så svårt att hitta något till mig tydligen. Så det känns som att jag har fått det jag vill ha. Ungefär hälften av alla mina julklappar har bestått av löparkläder och löparskor, allt har jag fyndat på Stadium dessutom. Och när jag hittade ännu ett par löparbyxor under mellandagsrean kan vem som helst kan nog räkna ut vad jag ska göra kommande år. Nu under mellandagarna spenderar jag inte pengar som många andra utan jag tjänar istället lite genom att jobba.


glad

Matteprovet flyttades till nästa termin. Tresiffrigt betyg på religionsprovet. En utgång under morgondagen är planerad. Behöver jag säga att jag är glad?


plugg

Nu är jag hemma på min håltimme. I en halvtimme framåt ska jag skriva på min religionsuppsats därefter ska jag plugga en halvtimme till religionsprovet. Sen ska jag tillbaka till skolan för att ha beeptest, känns som att jag inte tränat på år så får helt enkelt ta det som det kommer. Därefter ska jag plugga ännu mer. Matematik och religion. Isolerar mig resten av veckan med plugg!


skönt med helg

Imorgon är det fredag. Ska bli riktigt skönt med helg och kunna koppla av lite. Och min fredag ska spenderas på ett nästintill vanligt sätt. Praktik och sedan gym, som vanligt. Har blivit lite av en tradition det där med gymmet på fredagar tillsammans med min bror. Jag har inget emot det och det tror jag inte han heller har för den delen. Sen ska dagen förmodligen dessutom avslutas på ett litet spektakulärt sätt, nämligen med utgång.


if you can dream it, you can be it


cup hela dagen

Det är lördag. Klockan är halv åtta. Jag är vaken. Varför? För idag ska jag spela cup hela dagen. Kul ska det bli! Men först måste jag få i mig frukost.


RSS 2.0