Myser

Fredag, lördag och söndag var bra. Precis som jag sa.
Vänner, mys, träning, skratt, shopping och utgång präglades min helg av.

Nu myser jag med ljus, kuddar, filtar och musik. Jag ska de närmaste två timmarna ägna mig åt att plugga. Därefter tänker jag bege mig ner till gymmet för att bygga upp lite muskler och sen till träningen. Löpteknink idag, vilket jag hoppas kunna delta mera på än vad jag gjorde under träningen igår. Nu, åter till pluggandet.


forget everything, just for tonight

Ikväll ska jag förtära alkohol. Ikväll ska jag äntligen få dansa.
Ikväll ska jag umgås med underbara människor.


Idag, imorgon och söndag kommer bli bra

Klockan 09.00 imorse befann jag mig på gymmet. 10 övningar och 30 minuter senare var det första rehabiliteringspasset är över. Nu vet jag vad jag har att vänta mig de 3 kommande veckorna. Och om det första passet gick bra borde det väl bara gå bättre?

Om ungefär en timme ska jag bege mig ner mot stans gator för en liten shoppingrunda. Det återstår ju bara att se om man hittar något. Men trevligt sällskap får jag i alla fall.

Idag, imorgon och söndag kommer bli bra. Det känner jag på mig.


Ett glädjande besked

Jag ska vara glad att det inte var något värre. Jag har varit som ett nervvrak hela dagen för när det gäller knäna vet jag att hela en säsong kan vara förstörd. Men jag fick ett glädjande besked, en skada på ledbandet och 2-3 veckors rehabilitering. Denna gång ska jag ta mig tid att bli bra innan jag gör något förhastat. Jag ska kämpa med rehabiliteringen, med start imorgon!


jag ger inte upp

Säsongens första match är genomförd. Resultatet var inte det bästa, men roligt att vara igång igen. Nu väntar lite vila sen är det träning som gäller, trotts ett skrapsår över hela knät som inte tycks sluta blöda, en halvt stukad fot och det andra knät som lever sitt egna liv ger jag inte upp. Missar träning imorgon på grund av att jag ska jobba så jag måste passa på att träna nu. Förresten så älskar jag det och veckan kunde inte sluta på ett bättre sätt!


fredagsmys

Naprapaten hittade hela 5 stycken låsningar i min rygg och nacke. Det enda jag hörde tillslut var hur det knackade gång på gång. Så nu hoppas jag att min rygg ska bli bättre och att Maria ska slippa knäcka den efter varje träning! Nu ska jag ta tag i lite plugg så jag slipper ägna mig åt det under lovet som jag förövrigt fick igår. Sen blir det fredagsmys!


bokat

Högskoleprovet är jag numera anmäld till. Även sälen är bokat.


Man måste fira att det bara är 4 månader kvar till studenten


helg

Denna helg började inte bra. Även om jag var ledig under fredagen med massor inplanerat gick det mesta i kras. Träning och ett möte med en vän kunde inte genomföras då jag vaknade upp med en förkylning. Dock varade den konstigt nog bara en dag. Undrar vad det var för något! Större delen av dagen gick i alla fall åt till att plugga. Kände mig riktigt duktig som gjorde ganska mycket av det jag var tvungen att göra. Under gårdagen och nu under förmiddagen har jag bara myst tillsammans med min pojkvän, då vi var alldeles för lata för att göra någonting.  Jag ska nu fortsätta där jag slutade i fredags, jag ska plugga. Och om två timmar ska jag få träna igen och efter det hoppas jag att två säsonger av one tree hill väntar hemma på mig som min snälla syster har köpt till mig.


fullspäckat schema

Om en halvtimme ska jag bege mig ner till gymmet. Jag ska bli starkare och få bättre kondition. Det är så jag har tänkt. Sen ska jag hem och duscha och få i mig lite mat innan jag ska till skolan igen. Idag är det öppet hus vilket resulterar i att vi är lediga imorgon. Lediga på en fredag. Hur skönt som helst. Dock är inte min fredag speciellt ledig, har massor att göra. Inte bara på fredagen utan hela helgen. Fullspäckat schema så att säga.


den dagen är bara 128 dagar bort

Det känns fortfarande overkligt. Att jag under detta år ska ta studenten. Att det kommer vara min tur i år. 11 juni 2011. Idag fick jag min studentmössa. Den som jag har längtat efter att få ha i min hand och på huvudet. Och det får mig bara att längta ännu mer till studenten som bara är 128 dagar bort. Samtidigt ger det mig en konstig känsla. En känsla som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag ska lämna en 13 år lång trygghet bakom mig, i alla fall för stunden. Jag ska lämna en tid bakom mig och ge mig in i en ny. Vuxenvärlden. Det skrämmer mig faktiskt, om jag ska vara ärlig.

För tillfället symboliserar min studentmössa hur glada vi kommer vara när vi springer ut från skolan i våra vita klänningar, hur lyckliga vi kommer vara på flaket med en flaska innehållande alkohol i handen efter att ha klarat av 13 år i skolan. Hur hesa vi kommer skrika oss av glädje. Hur släkten firar oss för att vi har lyckats med den bedriften som så många andra ungdomar lyckats med. Den dagen är bara 128 dagar bort.


träning

Varje onsdag när jag vaknar tänker jag samma tanke. Idag har jag en lång håltimme så varför inte spendera timmarna till träning. Varje gång kommer jag lika snabbt på att jag har en idrottslektion direkt efter håltimmen och även träning på kvällen.

Idag när jag kom till skolan fick jag vet att vi inte hade någon lektion på morgonen vilket jag istället kunde ha utnyttjat någon timme på gymmet. Haft en idrottslektion under dagen och avslutat med en fotbollsträning på kvällskvisten. Tre träningar på en dag, det skulle jag vilja prova.


RSS 2.0