det kanske är dags att gå till frisören?


home sweet home

nu är man ganska sliten efter att ha vandrat runt i ett stort varuhus i tre dagar men nu är jag äntligen hemma igen efter som sagt tre dagars frånvaro härifrån. mycket skönt att vara hemma igen men det var ändå skönt att komma borta ett tag. det blev tre ganska lyckade dagar ner i falkenberg/ullared. hittade bland annat kläder, filmer och kroppsprodukter eller vad man ska kalla det.

idag har jag redan hunnit med att gå till tandläkaren och en löprunda. nu väntar duschen och sen ska jag ta mig hem till karin för att spendera dagen med henne.


nu är allt ett minne men ändå mycket mer

satt och kollade igenom gamla artiklar från tidningar idag som handlade om handbollen och jag hade ju ganska många om vårat lag kan jag säga. alltså vi var verkligen bra, vi var bland de bästa i våran åldersklass, i sverige. vi vann nästan alla cuper vi åkte på, det är grymt. det känns på något vis konstigt att jag slutade efter 9 år, bara så där. det gick väldigt snabbt från att tröttna lite grann till att sluta helt. egentligen är jag besviken på mig själv att jag bara slutade, att jag inte försökte ett tag till. nu när jag tänker efter fattar jag inte varför jag slutade, jag hade självklart mina skäl till att sluta men jag älskade ju att spela. i själva verket får jag inte ihop det här i mitt huvud just nu! det är sjukt vad jag saknar sporten. varje dag, bara mer och mer.


västerås

det som stod på dagens schema var västerås närmare bestämt ikea. hittade lite saker till mitt rum, ben till min säng, krokar till min garderob och en korg/låda till alla mina fotbollsstrumpor. hittade även ett par skor och en tröja fast inte inne på ikea. käket under dagen blev mcdonalds, som det som vanligt brukar bli när vi åker till västerås. när jag kom fixade jag klart i min garderob och i mitt rum, har möblerat om lite och rensat ut ganska mycket så känner mig ganska nöjd för tillfället. nu väntar en bra film och grönsaker/frukt på mig.


.

natten till måndagen när jag ska gå och lägga mig händer något som jag aldrig tidigare har varit med om, bland de värsta av mina nätter någonsin. min axel hoppar ur led samtidigt som jag får en sträckning i överarmen/axeln. det gjorde sjukt ont och smärtan fortsatte att hålla i sig igår. jag har fortfarande ont nu men inte lika ont som förut och kommer ha det cirka en vecka framåt om inte längre.

igår gjorde jag även ett försök till att städa mitt rum och städa och rensa i min garderob men det gick inge vidare snabbt eller lätt eftersom att jag i princip bara kunde använda en arm under hela dagen eftersom att det gjorde så ont i den andra. men havla rummet blev i alla fall städat och min garderob lyckades jag nästan hinna klart med. ska försöka städa klart idag och sen ikväll blir det nog bio.


en vanlig söndag

efter att ha varit sjuk i några dagar nu är jag i alla fall på bättringsvägen. tycker inte om att vara sjuk, det är så sjukt tråkigt finns nästan inget att göra då. idag firades lillebror, va inte så vidare värst pigg på att folk skulle komma hit just idag men vafan 13 år, grattis! imorgon spenderas nog dagen hemma, ska städa mitt rum, det lär behövas. ska start någon bra film och krypa ner i min varma mjuka säng!


såna chanser kommer en gång bara aldrig att dom kommer två, det skulle varit du

jag vet att allt var mitt fel och du har inte en jävla aning om hur mycket jag ångrar mig. men nu är det försent, jag har förlorat allt de som var så bra. fattar inte hur jag bara kunde släppa dig. det känns som att en del av mig fattas nu, hur sjukt det än låter så är det faktiskt så. jag hade aldrig tänkt tanken på att såra dig, men nu är det som det är men det är inte som jag vill att det ska vara. jag fattar inte att jag verkligen kastade bort dig, du var det dyrbaraste jag hade. det känns i hjärtat och jag kan verkligen inte släppa dig. men ärlighet varar längst, du är det finaste som hänt mig!


bättre lycka nästa gång

även denna dag börjar lida mot sitt slut. dagen spenderades med karin till en början. den människan är alltid glad och får alltid mitt humör att hamna på topp. det blev badminton ute i solen och en omgång av trivial pursuit, dock förlorade jag.

senare var det dags för träning och vädret som har varit fint nu i några dagar hade tydligen lust att ändra på sig. mitt under träningen på bara några sekunder gick det från strålande sol till att blåsa, nästan storm kändes det som och regnet började att vräka ner, det var hagel som kom ner från den klara himlen. bättre lycka nästa gång, eller vad man ska säga. nu väntar min säng på att jag ska lägga mig där och sova, jag är sjukt trött och min hals den dödar mig bokstavligt talat. jag tror att jag håller på att bli sjuk.


look at this photograph, everytime I do it makes me laugh


livet leker

det har varit full rulle de senaste dagarna så jag har inte haft tid till att skriva något men nu kommer en liten uppdatering av den här veckan.

gårdagen spenderades at sara's place. det blev singstar, film, studsmatta och solen skiner för första gången på länge, det i kombination med hennes humor är ganska svårslaget! jag kan ju säga att livet var på topp när vi låg på studsmattan och skrattade åt att det inte fanns några moln på himlen (som det var meningen att vi skulle titta på).

dagen idag spenderades med agnes. lyssnade på musik och snackade, filmtittande, matlagning och tittande på gamla bilder blev det också. vi kunde konstatera att både hon och jag hade varit brunahåriga förut, ungefär vid samma tidpunkt också. hon hade bilder som var si sådär 4 år gamla. mycket länge sen var det man umgicks med denna underbara människa, bara hon och jag alltså, miss that!

i skrivandets stund sitter jag och pratar med sara, en rolig liten figur det där. får mitt humör att hamna på topp. länge sen man såg dig men på torsdag då jävlar!


för det är som att jag inte kan säga till dig som det är, men som att det ändå är jävligt tydligt att jag vill ha dig här


.

här sitter man i mjukiskläder och håret är ofixat. musik spelas på hög volym och man hör hur regnet vräker ner utanför. om det här är vad svensk sommar har att erbjuda så ska jag snart flytta härifrån. bättre väder kan man faktiskt få och det hoppas jag att det blir snart! snart blir det en snabb dusch och sen blir det film eller någon bra bok. senare tror och hoppas jag att pappa och jag ska en sväng till tuna park för att inhandla lite saker.


tummen upp


planerna är skönt

en löpning som förmiddagen bjöd på rensade mina tankar totalt. en skål med yoghurt och hemmagjord müsli och en härlig fruktsallad blev min frukost efter det, mums!

nu hörs hög musik från syster rum och jag känner för att göra en stor rensning i mitt rum med hög musik igång. eftersom att vädret inte är så vidare värst bra så vad ska man annars göra när man är hemma? efteråt kommer det att känns lite tomt i mitt rum men det kommer ändå att känns skönt att slänga lite saker. en lång promenad ska hinnas med idag också. till kvällen blir det nog någon bra film med grönsaker och frukt till.


update

det känns som om det var ett tag sen jag skrev men vem har lust att sitta och skriva när det är fint väder ute? det har varit äckligt varmt den senaste veckan! 35 gradet varje dag i stort sätt. dock har det regnat nu på morgonen och det känns ju ganska skönt så man slipper dö av värme. men nu börjar solen titta fram igen. den här veckan har bestått av bad och stek i värmen med vänner, vilket inte har varit helt fel ioförsig. även lite träning har denna vecka bjudit på.

idag får vi se vad dagen har att erbjuda, funderar på att rensa i mitt rum men det kanske blir en annan dag. who knows?


RSS 2.0