Morgonmänniska

Idag har jag avverkat ett 8-timmarspass på jobbet. Sammanlagt har jag arbetat 56 timmar söndag-söndag och jag känner mig fortfarande pigg. Har alltid varit den som blir pigg om kvällarna men tror jag har gått och blivit morgonmänniska för igår somnade jag vid 9-tiden och imorse flög jag bokstavligt talat upp ur sängen. Nu ska jag ge mig av till gymmet och avverka några timmar där och hoppas att tiden går fortare tills min pojkvän är tillbaka i detta land. Sinnes vad jag saknar honom!

Endast 1 månad kvar till Italien!


Snälla kom hem, för jag saknar dig


Västkusten

Jag hade en bra vecka nere på västkusten med fina vänner. Utgång, liseberg, bra musik, bilturer, skratt och mys präglades veckan av. Jag hade kunnat stanna ytterligare en vecka om jag bara kunnat. Men igår inleddes mitt helvete med jobb. Under de kommande 38 dagarna som är kvar tills jag flyr landet ska 29 av dem avverkas med jobb. 6 dagar i veckan i 5 veckors tid. Bra att jag får semester sedan!


Italien är bokat

Endast ett besked om vidare studier drog ut på våran bokning. Men nu är i alla fall Italien, närmare bestämt Sardinien bokat i början av september! Två veckor med sol, bad och världens bästa kille. Kunde inte ha varit gladare.

Imorgon väntar en resa ner till västkusten där en vecka ska spenderas med ett underbart härligt gäng och bara njuta av vad som sker.


hinner knappt med det själv

Söndagar brukar vanligtvis vara en slappardag. Men jobbet kallade tidigt idag. Därefter har jag uträttat ärenden på stan, handlat och snart ska jag laga mat och umgås med min pojkvän. Har mycket att göra under dagarna att jag knappt hinner med det själv.

Veckan som kommer ska jag spendera ett par timmar på gymmet, ett par på jobbet, ett par med nära och kära och en massa timmar till att packa. För om en vecka lämnar jag staden för en vecka på västkusten med ett gäng underbara vänner.


RSS 2.0