imorgon är det första december

Imorgon är det första december. Då är det bara 24 dagar kvar till julafton. Går ett glädjerus genom kroppen bara jag tänker på det. Jag har lust att baka julgodis, lussebullar, pepparkakor och allt vad som tillhör julen, för att få in den riktiga julstämningen. Jag har inhandlat en del julklappar och jag har även fått förfrågningar om vad jag önskar mig. Tidigare år har jag inte önskat mig något speciellt utan varit glad för det jag fått. Men i år har jag faktiskt lyckats komma på vad jag vill ha.


studera

Skönt med ledighet! Nu ska jag starta bra musik, tända ljus, vira en filt om mig och studera rättskunskap och matematik tre timmar framåt.


njuter av ledighet

Ännu en dags ledighet väntar en dag som denna och jag vaknar klockan åtta. Ganska skönt faktiskt, då har man hela dagen på sig att göra saker som jag inte hunnit med tidigare. Idag ska jag städa, plugga, kanske köpa lite julklappar eftersom att det närmar sig jul och så ska jag ta en lång löprunda.


Cause girl you're amazing, just the way you are


I want a ticket to anywhere


fotboll

Detta pris tilldelades jag under lördagskvällen av mina tränare. Det är sådant här som får en att finna en ännu starkare motivation att bli frisk. Att kämpa sig tillbaka och bli bättre än tidigare. Jag har gråtit många tårar denna säsong på grund av smärta, men det är även det som har gjort mig starkare. På ett sätt har det här varit min värsta säsong men jag har lärt mig mycket som jag kommer att bära med mig!


raise your glass

Herregud, vilken kväll/natt det har varit. Egentligen kan jag säga mycket mer.  Lagfest med både damerna och herrarna i fotbollen. Galet kul, från början till slut. Jag har aldrig skrattat så mycket, skrattar fortfarande åt allt som hände. Men det faktum att jag kom hem vid halv fem i morse och skulle upp fem timmar senare för att röja undan allt som vi ställt till med var inte lika kul.

Jag väljer att citera Maria: hällby vet hur det ska gå till på en lagfest!


.

Nu kan jag alla ord som cellmembran, deoxiribonukleinsyra, ribosomer, diffusion, mitokondrie, vakuol, osmos, golgiapparat, DNA, gen, kromosom, RNA, aminosyremolekyler, t-RNA, cancer, ribonukleinsyra, benign, m-RNA med flera. Jag antar väl att sex timmars plugg under gårdagen och ytterligare två och en halv timme idag har satt sina spår. Jag har endast två saker kvar att printa in i mitt huvud men känner att jag behöver en paus i form av träning.


for as long as I'm with you, I'll be alright


RSS 2.0