jag vill jag vill jag vill till sälen nu


bra helg

Jag har haft en utomordentligt bra helg. Fredagsmys, utgång under lördagen och så avslutades helgen med en träning. Det var allt jag hade att berätta för den här gången.


plugg

Bloggandet hamnar lätt i skymundan när plugg väller över. Därför kommer nu en liten uppdatering. I fredags var det dags för den första studentfesten. Jag spenderade kvällen med ett gäng trevliga människor och dans och det blev en lyckad kväll. Dagen efter fick dock mina fötter betala, för att jag dansat för mycket i högklackat. Därefter har jag ägnat mina timmar åt plugg, plugg och träning. Jag har 3 prov denna vecka och som tur är har jag avverkat 2 av dem redan. Så idag orkar jag inte med mera plugg.


5 månader

Om 5 månader, om 150 dagar. Då tar jag studenten. Då är det min tur. Jag längtar redan!

.

Det skulle likväl kunna vara ännu ett bakslag eller så är det bara mentalt. Jag vet inte.
Det är det som gör mig alldeles förvirrad.


if they don't chase you when you walk away, keep walking


2010

Januari: Jag inledde året med hårdträning tills jag blev sjuk och därefter varvade jag träning med sjukdomar under resten av månaden. Pluggade som ett djur. Vi firade min kusins 20-årsdag och jag upplevde Calle Kristiansson live vilket måste ha varit det bästa jag någonsin har hört!


Februari: Under sportlovet bildade jag och syster ett teamwork och jobbade och tjänade pengar. Jag spendrade helger efter helger tillsammas med underbara vänner och på vardagarna pluggade jag som vanligt. Även denna månad varvade jag sjukdomar med träning men tog ett steg framåt på skadefronten.


Mars: Jag spenderade en dag i Romme tillsammans med Sara och vi hade det riktigt bra. Skidåkning och skratt hela dagen. Vi ansökte även om praktikplatser i skolan och jag fick min praktikplats där jag ville, Stadium. Jag bestämde mig först för en annan butik innan jag fick indikationer av lärare och en vän att byta och idag känner jag att Stadium var helt rätt val för mig. Jag besökte för första gången i mitt liv ett gym och det var heller inte den sista. Den första fotbollsmatchen spelades.


April: Jag tog avsevärda steg framåt i min träning och det var seriepremiär. Dagen som jag väntat på hela året. Våren och sommaren närmade sig med stormsteg. Jag fick sommarjobb och påbörjade smått vägen mot ett körkort. Mitt påsklov spenderade jag i stockholm med jobb. Jag umgicks med mina vänner dag ut och dag in.


Maj: Jag blev oerhört skoltrött och som tur var påbörjades praktiken. Jag kunde knappt röra mig efter första dagen men jag hade två roliga och lärorika veckors praktik. Vi firade min pappas födelsedag och min kusins 30-årsdag. Matcherna i fotbollen drog i gång på riktigt. Jag spendrade eftermiddagarna ute i solen med vänner eller bokläsning. Jag levde livet fullt ut.


Juni: Jag avslutade mitt andra år på gymasiet och började längta till min egna student, som det bara var ett år kvar till. Jag spendrade ett par dagar av mitt sommarlov på djurgårn tillsammans med trevliga vänner innan jag började med pendlande till stockholm och jobb. Jag lyckades med att sitta inne på ett kontor när vädret var som vackrast.


Juli: Jag spenderade en helg ute till havs med familj och kusiner. Det var skinande sol alla tre dagar och jag bara njöt. Min träningskurva gick spikrakt nedåt på grund av jobb men vände uppåt igen under slutet av månaden. Jag avslutade mitt sommarjobb och medverkade på min syster 20-årsfest som blev en trevlig tillställning. En resa till Malta bokades också för pengarna jag tjänat.


Augusti: Under de inledande dagar i augusti befann jag mig neråt i landet, Ullared. Trors dåligt väder hade jag det bra. Jag fyllde 18 år och besökte krogen för första gången. Jag firade min födelsedag med fotbollsmatch och vinst. Jag spenderade 5 dagar utomlands i Malta och solen sken varje dag. Dagen efter hemkomsten firades med fest och jag inledde mitt sista år på gymnasiet. Jag skadade mig i mitten av månaden och jag kunde knappt röra mig för att jag hade så ont. Under slutet av månaden fick jag konstaterat att jag hade en sträckning i vardera lår och var tvungen att avstå från träning i 2 veckor.


September: Jag inledde skolåret med två veckors praktik och trivdes riktigt bra i den situationen. Studentmössan beställdes och jag fick äntligen börja träna igen och trodde att skadeproblemen var borta. Men det fortsatte och var inte helt bra. Men en ljuspunkt under månaden var självklart att jag tog körkort. Som jag hade längtat, jag kunde inte sluta le åt känslan.


Oktober: Jag jobbade några dagar efter skoltid och det fick skolan lida för. Mitt rum fick en förändring som jag trivs med och som jag är väldigt nöjd med. Fotbollssäsongen led mot sitt slut och jag kunde äntligen delta igen på den sista matchen utan smärta och jag var gladare än någonsin. Månaden avslutades med lagfest med ett underbart gäng.


November: Månaden präglades av fest fest och åter fest. Första helgen firades min mamma och det blev utgång med syster, kusin och några vänner. Helgen därefter var det lagfest med både damerna och herrarna. Jag hade en galen kväll som avslutades vid 5-tiden. Jag tog steget över till brunett och det var ett mycket bra val, trivs bra i det. Jag påbörjade en tradition med min lillebror med gym på fredagar.


December: Jag inledde månaden med cup med laget. Resultatet var en sak men kul hade jag. Det kändes som att mina lår var helt återställda efter 4 månader, vilket känns väldigt bra. Jag slet i skolan inför det kommande jullovet. Två helger i rad blev det utgång med ett par härliga människor. Julafton firades på vanligt vis med släkten och jag firade in det nya året ute i skogen med ett härligt sällskap, det var skönt att slippa stan ett tag.


RSS 2.0