två klara tre kvar

idag har det gått lika bra som det gjorde igår om inte bättre. fick lite andra arbetsuppgifter idag och det är kul att det varierar. det som också är kul är att de bjuder på det mesta, till och med människorna bjuder på sig själva. man kan fixa sin frukost där helt gratis! man kan ta kaffe/chocklad och en macka om det passar. men det är inte det enda, man får ta godis också. det är ju kul för den som äter godis men det gör inte jag! idag fick man även ta en kartong med skumbollar med kokos på och en almanacka för den som ville. men det bästa är ändå frukten som man får ta! imorgon sover jag och mamma kvar i stockholm så får en liten sovmorgon på torsdag. nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag nog kolla klart på filmen som jag somnade till igår.


en klar fyra kvar

trots att jag var tvungen att gå upp halv sex var jag inte speciellt trött första dagen på jobbet, nästan allt gick utmärkt och det känndes toppen. möttes av nya och trevliga människor. fick dock springa överallt för att hinna med tåg, pendel med mera. imorgon väntar nya utmaningar och nu kan jag tala om att mina ögonlock börjar slå igen, men ska starta en johan falk-film nu men hinner nog slockna innan den är slut men de är så sjukt bra att man kan se de hundra gånger om!


zp ♥

var vid din grav och tände ljus, det är alltid så erhört vackert där! fast vill jag att du ska finns här med oss andra som förut. alla minnen tillsammans dig spelas upp i mitt huvud vid graven. du var ju så ung, bara 14 år. det känns så fel att du inte är här längre, du borde vara här. varje dag hoppas jag på att du någon gång kommer tillbaka, det borde ske nu! <3


maybe one day we'll wake up, and this will all just be a dream

3 år har gått sedan du valde att lämna oss. jag kommer fortfarande ihåg den där kvällen, alla ord ekar i huvudet. än idag kan jag inte förstå varför. jag tänker på dig varje dag, det är dags att komma tillbaka nu! du har lämnat en stor saknad efter dig inte bara för mig utan för många andra.



när dina steg har tystnat, finns ändå ekot kvar.
när dina ögon slocknat, vi alla minnen har.
vi spar dem i våra hjärtan, tar fram dem då och då.
så kommer du för alltid, att vara kvar här ändå.


onsdag

endast två lektioner idag, avklarade på cirka 2 timmar. klockan var bara halv 11 när lämnade skolan för dagen. riktigt skönt! med en varm choklad tog jag tag i svenskan och efter bara en timmes pluggande var jag klar, allt hade redan fastnat i huvudet. ska nog starta en johan falk-film nu, har redan har sett alla men de är så bra att man kan kolla flera gånger om!


michael jackson

idag kände jag verkligen hur kallt det har blivit. trots att jag hade vinterjacka och vantar på mig frös jag som aldrig förr. nu sitter jag här med en filt runt om mig och försöker få upp värmen igen och lyssnar på michael jackson, han och hans låtarna är faktiskt riktigt bra, har inte tänkt på det tidigare. men hur skulle de kunna vara dåliga om han har utsetts till kungen av pop? har inte heller lyssnat så mycket på honom tidigare kanske på grund av att jag tyckte hans ansikte var så skrämmande men efter senaste idol har jag inte kunnat slita mig ifrån dem! egentligen borde jag plugga svenska men orkar jag det? nej, tar det kanske ikväll eller imorgon!


tänk att en sak kan förstöra hela ens dag

först vill jag bara säga att jag är så glad för min systers skull hon fixade sitt körkort idag, grattis!

har ingen lust att skriva idag, känner inte för det. är bara så irriterad och besviken, förstår inte!


alla rätt

trots att grävmaskiner väcker mig för tredje dagen i rad så har dagen varit riktigt bra. jag hade förberett mig på ett g-prov i matten och därför bara kollat igenom kapitlet i boken, men när vi till slut skulle göra provet säger han att man får göra vg-mvg delen också. rolig kille det där ... aja gjorde alla uppgifter och fick alla rätt, resulterade i ett MVG! dagen rullade på snabbt och sen hade jag förhör på engelska glosor också, alla rätt där med. kan inte bli mer än nöjd med resultaten! nu väntar en dusch och sen ska jag lägga mig under mitt varma täcke och kolla på film resten av dagen, det har jag förtjänat tycker jag!


klart

samhällskunskapsfrågor, klart
plugga engelska glosor, klart
plugga matte, klart


måndag

vanligtvis brukar jag inte gilla måndagar men idag gillade jag faktiskt dagen. skola var det först som vanligt och dagen gick otroligt fort dock höll jag på att frysa till en isbit under öfa-lektionen men en varm choklad gjorde susen efter lunchen. satt kvar med sara ett tag efter skolan och väntade på karin. vi cyklade hem hit, pratade, lyssnade på musik och pluggade för fulla muggar, mys! jag gjorde ett gott försöka med att hjälpa henne med b-kursen i matte (läser bara a-kursen än så länge) och jag lyckades faktiskt ganska bra. hon lämnade mig dock för drygt en timme sedan och nu ska jag starta en johan falk-film eller kanske börja läsa boken som jag lånade idag. får se vad det blir, lutar åt filmen!


jobb

är ungefär så här glad just nu som på bilden här nedan. mamma skickade nyss ett sms till mig och berättade att hon har ordnat jobb till mig på höstlovet. glad blir man ju men gör dock inte detta för att få pengar utan för att få erfarenhet och en inblick om jag kanske vill arbeta med detta senare i livet eftersom att jag ännu inte vet vad jag vill göra. men det är ju inget fel med att jag tjänar pengar på det även om jag inte har någon användning av dem.


jag vill träna

imorse innan skolan drog jag ut på en löprunda. konstigt, I know! det var i alla fall hur skönt som helst att springa på morgonen, dock minusgrader så kallt var det. men vad gör man inte för att träna? jag är så sjukt sugen på att träna nu för tiden, speciellt fotboll. dock är säsongen slut nu och träningen med. vill göra det hela tiden! som jag skrev i något inlägg tidigare så verkar jag ha blivit beroende av träning. tur att det är idrott imorgon!


i could stand by the side and watch this life pass me by so unhappy but safe as could be


höst

flera mornar på raken har frost legat tät ute och att se solen genom den lätta dimman är en härlig syn på morgonen. det är i början av oktober nu och att jag fortfarande sätter mig på cykeln varje morgon är en märklig händelse, det har jag aldrig tidigare hänt. något har hänt med mig, jag älsker de där stunderna jag får för mig själv om dagarna när jag cyklar. allt runt omkring blir som en ljuvlig tillvaro och med förträfflig musik i öron gör det hela inte sämre! att se människor med rosiga kinder ger en känsla av att hösten är här på riktigt.


gårdagen

gårdagen spenderades på ett mycket bra sätt. först var det matchen. dock inte så roligt att det var den sista. men vinst blev det i alla fall, mycket härligt! kvällen fortsatta hemma hos maria ett tag innan vi drog vidare för avslutningsfest med laget. och roligt var det, det bjöds på mycket skratt.


mys med familjen

igår blev det hemmamys med hela familjen utom mamma. tv4 stod på hela kvällen och det kollades på idol och därefter oskyldigt dömd. favoritprogrammen enligt mig just nu.


RSS 2.0