jag bevarar de fina minnena från den tid vi fick tillsammans

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, men sanningen är att inte ens de kan säga tillräckligt mycket. Faktum är den att jag aldrig kommer att finna de ord eller meningar som beskriver hur mycket jag saknar dig. Det har nu gått fyra år sedan jag sist såg dig le, sedan jag sista hörde dig skratta, sedan jag sist såg dig. Men jag tänker på dig varje dag och jag ler. Jag ler för de fina minnena du gav oss från den tid vi fick tillsammans och behåller dem i mitt hjärta, för det är där de hör hemma. Och jag ler, för att du gjorde det.


Til the day we meet again
In my heart is where I'll keep you friend
Memories give me the strength I need to proceed
Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you


lagfest

Igår var det lagfest och jag gillar verkligen mitt lag till tusen. Vi började med bowling och buffé i bowlinghallen och fortsatte sedan vidare. Jag hade sett fram emot tacos som buffé som någon hade lurat i mig att det skulle vara men till min stora förvåning var det inte det. Hela kvällen och natten var lika rolig från början till slut. Att jag sedan fick 161 poäng på bowlingen och vann tipset gjorde ju inte saken sämre.


gillar

När jag kom hem i fredags fick jag en stor överraskning. Det var färdigmålat och tapetserat i mitt rum. Och jag gillade det till tusen. När jag sedan inkasserade ett par hyllor, en soffa, ett par kuddar och lite annat smått och gott till mitt rum under lördagen på Ikea blev allt nästintill komplett. De sista pusselbitarna fann jag nämligen igår, efter att ha varit runt i sju olika affärer för att hitta ett par värmeljushållare hittade jag äntligen ett par som jag ville ha. Så nu myser jag på ganska bra i mitt nya rum, som jag förövrigt gillar galet mycket.

Före:

Efter:


träning

Jag hade planer på att träna idag men istället dök jobb upp. Mina planer förflyttas istället tills på fredag. Då har jag haft ett två veckors långt uppehåll, vilket jag hoppas har varit välbehövligt för min kropp så att vissa kroppsdelar har läkt någorlunda. Ett måste är styrketräning. Igår märkte jag att jag inte alls har några armmuskler. När jag fick bära runt på vikter märkte jag hur svag jag var i armarna. Så när ett nytt år har anlänt ska ett gymkort införskaffas.


galet bra


tillbaka

Nu känns det som att jag har hittat tillbaka. Tillbaka till mig själv. Motivationen är tillbaka. Tillbaka i skolan. Tillbaka i träning. Tillbaka i allt. Nu är jag stark igen.


RSS 2.0