inge vidare

Fotbollsskorna satt inge vidare. Ska ner till stan imorgon och se ifall de har rätt storlek så antingen blir det att byta eller så lämnar jag tillbaka dem. Träningen gick inge vidare heller. Kanske på grund av skorna, kanske på grund av trötthet, kanske en kombination av båda. Vad vet jag. Tar nya tag imorgon och hoppas på något bättre och lite mer löpning än vad det bjöds på senast i munktell.


lördag/söndag

Efter gårdagens roligheter, kan sammanfatta det med att vi firade min kusin så kändes det som en lugn dag idag var en självklarhet. Man mår ju lite som man förtjänar idag, men kul var det! Blev tuna park idag med mamma och Jonatan. Hittade äntligen ett par fotbollsskor. Adidas, skräll? Nej, det är det märket jag har använt på mina fem senaste skor. Kanske borde prova dem idag för att verkligen se att dem blir bra till sommaren. Hittade även en tröja. Nyss åt jag hemmagjord laxburgare, vilket satt väldigt fint i magen min. Nu ska jag kolla på brudens bäste man och bara ta det lugnt, sedan blir det fotbollsträning.


dags för ett besök hos frisören

Har inte varit hos frisören på snart ett år. Vill egentligen inte gå dit ens men måste tyvärr nog göra det snart. Mitt hår är alldeles för slitet och det måste göras något åt det känner jag. Men det blir alltid fel, aldrig ska de lyssna på en och alltid klippa mer än man säger!


ge mig


ingen träning idag

På grund av den här snöstormen som har uppstått så spricker mitt träningsschema. Det blir alltså ingen fotbollsträning idag, that sucks! Men istället gör jag något jag inte har gjort på länge, jag följer med syster ut till stallet. Sen ska vi handla lite och ha en myskväll istället.


en timmes promenad

I skolan fick vi veta resultatet på naturkunskapsprovet, en vg-poäng ifrån VG. Varför är det alltid så för mig? En jävla poäng. Och nu när jag var ute på min en timme långa promenad glömde jag mitt skydd hemma. Jag kan verkligen inte ha tänkt långt alls eftersom att jag aldrig har glömt det när jag ska träna sedan den där dagen … Jag förbannar den dagen jag skadade min fot. Och när man möter människor som inte vet att man ska hålla till höger och blir arg på mig för att jag går till höger och de går åt samma håll blir jag fan arg.


.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att vara i skolan vilket alltid är otroligt segt på måndagar. Jag har även kollat på film medan jag inväntat träningen. Och den här veckan kommer innehålla träning varje dag, happy!

Måndag – löpskolning med fotbollen
Tisdag – promenad
Onsdag – fotbollsträning
Torsdag – egen löpning och styrka
Fredag – idrott i skolan
Lördag – promenad
Söndag – fotbollsträning


jag älskar det

Ingen förstår nog hur mycket jag har längtat till den här träningen. Jag fick nästan springa som ett djur men jag älskar det! Man känner att man verkligen lever och tröttheten som infann sig i min kropp innan var som bortblåst när träningen började men kom tillbaka i slutet. Imorgon kommer jag att få springa ännu mera och jag bara längtar!


trötthet

Efter en natt med mycket skratt med några goa vänner och med alldeles för lite sömn känner jag tröttheten i hela kroppen. Känner att jag inte orkar göra speciellt mycket och det är kanske därför som jag bara ligger i sängen och kollar på film. Får försöka vakna till för jag måste göra klart samhällskunskapen och om några timmar är det träning.


äventyr

Nu drar jag ut på äventyr med några söta vänner!


jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till


onsdag

Dagen började inte så vidare bra. I takt med att jag kommer utanför dörren ligger jag på marken för första gången på mycket länge! Och jag var på väg att halka ett flertal gånger till idag på grund av att jag inte orkade lyfta på fötterna. Somnade nästan mellan det två första lektionerna vilket tyder på alldeles för lite sömn. Därför kommer jag gå och lägga mig tidigt idag och sova så länge som möjligt av min sovmorgon imorgon.

I och med att jag nu sitter här och skriver och inte är på träningen som började för några minuter sedan kan jag konstatera att det inte blir någon. Mina föräldrar avrådde mig och det kanske jag ska tacka dem för. Min mängd halsont förbättras och förvärras ständigt. Inte från dag till dag utan på bara någon timme. Kommer spendera resten av kvällen hemma i soffan och kolla på handboll och skriva samhällskunskapen i hopp om att snart bli bättre.


tupplur

ingen förstår nog hur gärna jag vill eller behöver en tupplur just nu. det skulle känns hur skönt som helst att sova nu. dock måste jag skriva på samhällskunskapen eftersom att den tar så lång tid att göra för mig på grund av att den är så invecklad. så ingen tupplur här inte. kommer väl somna framför dator om inte annat!


plugg

Engelska, klart
Naturkunskapsprov, klart
Svenska, klart
Samhällskunskp
Småföretagandeprov 
Matteprov

Nu ska jag påbörja en ny uppsats!


träningssugen

Trots att jag är förkyld känner jag inte för att ligga hemma och kurera mig. Vill inte läsa papper efter papper till något prov eller skriva uppsats efter uppsats heller, utan träna. Känner ett sådant träningssug just nu. Träna träna träna det är vad som rör sig i mitt huvud. Jag skulle kunna träna varje dag bara jag hade tiden till det. Men tyvärr så går det inte när skolan tar över halva ens liv...


söndag

den här dagen har inte bjudit på speciellt mycket. bara legat i sängen och kollat film i princip. drog iväg och tränade en stund, vilket jag kanske inte borde ha gjort med tanke på min hals. men gjort är gjort. sedan blev det naturkunskapsplugg resten av kvällen. och nu är jag äntligen klar så nu kan jag få min efterlängtade sömn. god natt!


and all the time you were telling me lies


mys med syster och bror

de senaste dagarna har jag känt att min kropp inte riktigt hänger med. men nu? halsont, huvudvärk och seg som bara den. sånt är livet. idag har jag ändå varit iväg och handlat, förstorat en bild och pluggat. nu på kvällskvisten ska jag umgås med syster och bror. vi ska kolla film och bara mysa!


fredagsmys

hemma efter skolan nu, eller kom hem för två timmar sedan. idrotten idag var hur kul som helst, vad annars? nu sitter jag här med karin, vi lyssnar på musik eller jag får lyssna på henne när hon sjunger. ljuvligt. vi ska snart göra mat, köttfärspaj, mums! senare ska vi till sporthallen för att kolla handboll. kanske kan bli kul. jo det blir det.


det är tuffa tider för en del

vecka 3
måndag - engelska, argumenterande text
tisdag - naturkunskapsprov, ekologi

vecka 4
torsdag - svenskainlämning av tidning
torsdag - småföretagandeprov
fredag - samhällskunskpsinlämning massmedia

vecka 5
onsdag - matteprov

åh, jag bara längtar? nej, har inte riktigt den känslan ... lärarna kan inte klämma in lite mer de närmsta veckorna eller? känner att jag knappt kommer hinna träna heller, just när träningen har dragit igång på allvar. fan vill träna! blir på dåligt humör, arg, irriterad och alla ord som kan användas i det här sammanhanget! nu ska jag äta fruktsallad och lyssna på calle kristiansson i hopp om att bli på bättre humör!


tisdag

efter en timme i skolan var det slut för dagen. från halv 11 till halv 12, ganska nice. gick hem och bytte om och drog ut på en promenad, 45 minuter fick räcka denna dag. skönt att bara låta benen gå sin egna väg och släppa alla tankar som finns. tänker alldeles för mycket nu för tiden, om sånt som jag inte borde tänka på eller vill ens. när jag kom hem igen tog jag ett långt och härligt bad. länge sedan jag badade faktiskt, har inte tiden till det. det blev även lite pluggande, går inte att undgå nu när skolan har börjat igen.


fotbollsmöte

för två timmar sedan kom jag hem från mötet med fotbollen. det verkar vara en bättre struktur detta år och det glädjer mig. och det låter väldigt inbjudande att träna denna säsong. fast något som låter mer lockande är självklart träningen i minusgrader. inte riktigt va? tjugo lager kläder, låter bekvämt. fast det fanns en sak som lät väldigt intressant på detta möte och jag hoppas verkligen att vi drar iväg till ett annat land för spel!

något som framkom och som jag blev väldigt förvånad över var att jag var den som hade tränat mest förra säsongen. och jag som tyckte att jag missade många träningar.


träningsvärken tar över min kropp

jag känner redan nu hur träningsvärken börjar ta över min kropp sakta men säkert. även fast det var mindre än tre timmar sedan träningen tog slut så har jag redan ont i armar, mage och speciellt benen. fast det hela har nog ett samband med styrkan som vi körde på idrotten i fredags. har inte tränat sen jul så det är ingen slump. men jag ska inte klaga, jag fick göra något som jag tycker är roligt för en stund även om konsekvensen för denna gång blir negativ.


.

käkade lite mat nyss, fast har kommit på att jag äter mer frukt än mat! känns som att det är det jag lever på numera. frukt och vatten, känns inte så bra att leva på det när man egentligen ska äta från alla delar i kostcirkeln varje dag. men den som har gjort den kan ju glömma att jag tänker göra det när jag knappt tål allt.

efter att ha pluggat cirka fyra timmar, känner jag att det får räcka. så nu ska jag ha lite avslappning och göra mitt schema för nästa vecka. har bestämt mig för att börja med lite nya saker nu när det är nytt år. bland annat att göra mina egna schema för varje vecka, så man håller en aning koll på vad som ska och måste göras varje vecka. senare idag är det årets första fotbollsträning, det går inte att beskriva vad jag har längtat.


jag ska göra vad jag kan

jag ska göra någonting, jag ska slå er med häpnad
gå över en gräns, jag ska bryta mig ut
jag ska slå ur underläge, jag ska visa er


en liten mjukstart

idag började skolan återigen, kul med en liten mjukstart. sovmorgon och sluta tidigare, roliga grejer det där! sara är fortfarande kvar på gran canaria, man är lite avundsjuk! men kan glädja mig åt att det är fredag och idrott imorgon. idrott sitter aldrig fel liksom. kom på att jag måste leta fram mina skor och mitt fotskydd, vet inte riktigt vart jag har lagt dem.


yeah I got a first class ticket


calle kristiansson

jag har aldrig någonsin hört någon som sjunger bättre än calle kristiansson! jag har gillat honom från första stund, enda sedan han för första gången klev in i idolhandligen den 10 september. och idag fick jag höra honom på tuna park, det var det mäktigaste jag har hört. och jag kan tala om att jag har världens bästa syster som är snäll och tar kort på honom och mig när vi fick träffa honom så nu är jag mer än lycklig. bilder kommer senare.


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: ja, massor
2. Höll du några av dina nyårslöften?: hade nog inget
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära?: nej
5. Vilka länder besökte du?: inga om inte sverige räknas
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: körkort
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 16/2, 9/5 och 26/10
8. Vad var din största framgång 2009?: skolan skulle jag tro
9. Största misstaget?: gjorde många misstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: inte varit sjuk mer än jag brukar men skadat mig två gånger
11. Bästa köpet?: -
12. Vad spenderade du mest pengar på?: kläder kanske
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: mina vänner, min familj och fotbollen
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: walking in memphis med calle
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: både och
16. Vad önskar du att du gjort mer?: tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: mycket
18. Hur tillbringar du julen?: med familjen o släkten
19. Blev du kär i år?: ja
20. Favoritprogram på TV?: oth, oskyldigt dömd och idol
21. Bästa boken du läste i år?: läste nog inte så många
22. Största musikaliska upptäckten?: helt klart Calle Kristiansson :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?: önskade mig knappt något
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: blev firad antar jag
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ett jobb
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: tråkig
29. Vad fick dig att må bra?: vänner och familj
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: ingen
31. Vem saknade du?: dig!
32. De bästa nya människorna du träffade?: alla nya


RSS 2.0