malta är bokat


jag dansar aldrig nykter någonstans

Mat, musik, alkohol, dans, promenad runt kvarteret, lite mer alkohol, mild vandalisering av bilar med toalettpapper, mer dans, skratt, ytterligare några varv runt kvarteret, en liten mängd ljuvlig sång, en stor mängd skratt, mer dans och mer alkohol.

Idag mår jag tämligen bra, har knappt någon röst men jag skrattar åt gårdagen.


girl, my life would suck without you


.

Jag känner att jag är väldigt isolerad från bloggen för tillfället. Men allt beror på att jag jobbar och somnar ungefär när jag kommer innanför dörren. Nu har jag bara en arbetsvecka kvar och det känns faktiskt ganska skönt.

Var nere på stan i helgen och fyndade lite saker. Hittade allt på rea. Nagellack, ett linne, en kjol, en kofta, en parfym och en bok. Att boken är skriven av Håkan Nesser är ingen sensation. Och allt inhandlades för endast 400 kronor. Vi har även firat min syster och bror under den gångna helgen och idag åkte dem till Skara. Vill också komma iväg någonstans men har nu bara fyra dagars arbete kvar och sedan ska jag också iväg någonstans!


göteborg

När jag var mindre var jag där flera somrar i rad. Antingen för att spela Partille med handbollslaget eller Gothia med fotbollslaget. De största cuperna men kunde få vara med om i våran ålder. Sova i ett trångt rum tillsammans med laget. Kliva upp tidigt på morgonen för att utöva en sport man älskade. Nästan dö på grund av värme eller vara arg för regnet. Om kvällarna kunde man uppleva Liseberg eller bara vistas utomhus tillsammans med delar av laget. Det var en härlig känsla att bara vara där. Göteborg är en fantastiskt underbar stad. Människorna, stämningen, allt. Jag vill åka dit igen, uppleva allt på nytt.


lager 157

Igår fick jag sovmorgon enda till halv sju. Hur skönt som helst. Och att jag sedan slutade redan klockan tre gjorde min dag mycket bättre. Familjen åkte på ett litet äventyr sen på eftermiddagen till Hälleforsnäs, lager 157. Glad blev jag när jag hittade kläder att fylla min garderob med. Och ännu gladare blev jag när det gick så bra att köra hem.

Idag har en löprunda plus lite styrka avverkats. En frukost utomhus i lagom varmt väder. Nu väntar mitt rum på att jag ska ta en vals med dammsugaren, så det är väl dags för det.


1

Jag jobbar, äter och sover ungefär fortfarande om dagarna. En stund om dagen åker jag tåg också men dem går ju inte riktigt som på räls. Går varken i kyla eller värme. Är det inte snö/is så är det solkurvor istället. Jag kör lite bil några gånger i veckan och det går fin fint. Men min träning ligger på is för tillfället, är alldeles för trött när jag kommer hem vilket är synd för jag vill verkligen träna. Men imorgon ska jobba här i Eskilstuna så jag hoppas jag hinner träna lite då i alla fall.

Idag är det bara 1 månad, 31 dagar kvar tills det är min tur.


håskö

Sol, bad, pilkastning, båt, mygg, bil, rivsår, vattenmelon, fyrhjuling, gunga, fiskat, skogspromenader, doppa fötterna i vattnet, utomhusfrukost, bränt mig, grillat, myggbett, öppnat grindar, solnedgång, jordgubbar, släkt, så kan man förklara min helg.

jobb

Jag jobbar dag ut och dag in. Jag är nu inne på min andra vecka. Jag är dödstrött när jag kommer hem runt sex på kvällen efter att ha stigit upp klockan fem, därav den dåliga uppdateringen. För tillfället gillar jag inte att jobba, jag missar dessa dagar med fint väder. Men imorgon drar jag och familjen till våra kusiners land och spenderar helgen där. Det vankas bra väder så det kommer bli supermysig och skönt att komma iväg.


RSS 2.0