mycket nöjd

fick MVG på mitt småföretagandeprovet, vilket jag blev väldigt förvånand över. men kan ju säga att jag är mycket nöjd med det och de andra betygen som jag har fått veta de två senaste dagarna! nu är det bara sex skoldagar kvar och sen är det sommarlov!


yesterday and today

gårdagen började med prov på morgonen i småföretagande. var sjukt trött så jag kunde verkligen inte koncentrera mig men lyckades svara på allt. fick sluta efter arl vilket innebar att vi fick sluta fyra timmar tidigare än vanligt. var ändå kvar och fixade mina bilder i bilden och sen åkte jag hem till karin. höll på att blåsa bort på vägen! det blev filmtittande och champions league :)

vaknade upp men en mycket glad karin, började skratta det första jag gjorde. käkade frukost och gjorde oss iordning innan vi cyklade till skolan. blev att äta frukt och titta på film på svenskan/engelskan och sluta cirka en halvtimme tidigare. snart är det träning som gäller!


en trött och solig dag

att gå upp klockan sju imorse var ingen höjdare, så istället blev det att ligga kvar i sängen till kvart i åtta! pallra sig iväg till skolan i det fina vädret för att inte göra speciellt mycket där, det enda jag gjorde var att arbeta lite matte, de andra ämnena var jag klar med. fick sluta ungefär två och en halv timme tidigare. när jag kom hem gick jag ut på en liten promenad, mycket skönt att ännu en gång få rensa sina tankar. sen bar det av till träningen som gick bättre än förväntat, gick ju inte speciellt bra på matchen som var i helgen så trodde att det skulle fortsätta på den vägen men inte det. blev kundvagnsdragning nu på kvällen också, väldigt tråkigt!

imorgon är det prov i småföretagande på morgon och efter skolan bär det av hem till karin för att umgås med henne, kolla på champions league finalen och sova där :)


ny vecka

ny vecka, ny dag! var ledig ännu en dag eftersom att jag inte behövde gå på lektionerna som vi hade idag, mycket skönt. natten var ju hur kass som helst, vaknade fem gånger med huvudvärk, ont i halsen och ont i mina ben, inte roligt. vaknade sen vid tio och gick upp och käkade frukost. lite fick man ju sova ut i alla fall! sen satte jag igång att baka till pappas födelsedag imorgon. gick ut och sprang ett tag också, mycket skönt att få tänka på något annat än allt som finns i mitt huvud för tillfället. dagen kommer fortsätta med pluggande, småföretagande blir det definitivt och kanske matte.


sunday

det har varit skönt att vara ledig några dagar och bara tagit det lungt och varit med vänner. är även ledig imorgon, skönt :) ska verkligen försöka att sova ut då. har pluggat sen halv tio ungefär idag och det lär jag fortsätta med tills jag ska iväg på match mot triangeln om några timmar :) väntar på att få åka till samlingen senare idag! nej, nu ska jag återgå till mitt pluggande ...


sjuk dag

idag var det åter igen tisdag och jag var seg som vanligt. ingen matte innebar två och en halv timmes håltimme men sara och jag lyckades underhålla oss på lunchen med att kasta tejp till varandra, haha! och kristina sprang omkring och klistrade toarullar på allas platser. but you know, it's my school day! sista lektionen så skulle vi fråga frågor i en butik och jag och sara cyklade ner till stan. träffade även karin där också :) sen bar det av hemåt och käka lite innan det blev träning. och jag förstår inte hur du lyckas med allt maria?! haha, halka tre gånger, vem lyckas med det om inte du?


måndag ännu en gång

det var tungt att gå upp imorse för att ta sig till skolan för att ha en enda lektion. kände egentligen för att stanna hemma men lyckades ändå ta mig till skolan. där blev det bransch och produktkunskap i en timme och sen var jag kvar i skolan och arbetade lite och käkade mat innan jag tog cykeln hem i ösregnet! jag blir så sjukt trött på det här vädret, igår var det skinande sol och idag regnar det! när ska det bli sommar på riktigt?

idag fyller min kära farmor 80 år, det firar hon nere i italien och även min kusin fyller 29 år idag så grattis på er båda <3


globen

i lördags var det sm-finalerna i handboll. sävehof mot skövde i damfinalen och alingsås mot guif i herrfinalen. jag som alla andra från eskilstuna hoppades på att guif skulle lyckas ta sitt första SM-guld och de hade verkligen chansen. men det blev inte denna dag. men tio minuter kvar tar alingsås tillbaka ledningen och med några minuter kvar av matchen drabbas guif av en utvisning som innebar att det skulle bli svårt att hämta upp ett tvåmålsunderläge men en spelare mindre på ungefär två minuter. men det var ändå en grym upplevelse att vara där som jag kommer minnas resten av livet. men guif har ändå gjort en grymt bra säsong som har tagit sig till final. nästa säsong då smäller det igen! :)


tisdag

igår var det tisdag och jag var sjukt trött, som jag alltid är mer på tisdagar än någon annan dag! detta innebar att det blev att lyssna på musik i princip hela dagen och försöka att plugga så mycket som gick. skola som vanligt under dagen. sen hem snabbt och packa väska och försöka att få i sig lite mat innan pappa skjutsade mig till samlingen i hällby för att sedan åka buss med laget till matchen. började plugga lite turism och gjorde nästan klart det jag skulle innan jag blev illamående och somnade. det blev säsongens första förlust, tråkigt nog ... på vägen hem lyckades jag också somna och vi va tillbaka i stan kvart i elva, lång dag! somnade direkt jag kom hem också.


måndag

dagen började med sovmorgon till tjugo i tolv, mycket härligt. det var meningen att vi skulle ha en lektion i en timmen men så blev det inte utan vi fick arbeta med projektet istället och eftersom att sakerna vi behövde inte fanns så kunde vi inte arbeta. slutade halv ett och cyklade ner till stan för att träffa emelie och sara. det var ett tag sen. vi gick omkring lite på stan och sen käkade vi också innan vi åkte hem. nu sitter jag här och ska plugga ergonomi och turism resten av dagen.


fem veckor

idag kan jag konstatera att det bara är fem veckor kvar tills jag slutar första året på gymnasiumet! fem veckor, sen är det sommarlov. men kommer ändå sakna skolan för det har faktiskt blivit roligt, konstigt nog. men det ska bli skönt att vila kroppen och hjärnan från allt pluggande och inte styras så mycket av skolan men framförallt kunna göra vad man vill under dagarna!


RSS 2.0