En förlust. Och ett mål.

Igår fick jag med mig en förlust hem i bagaget. Likväl ett mål från min sida. Kan inte minnas senaste jag lyckades med den bedriften. Det var oerhört skönt att vara tillbaka på planen. Men jag förstår seriöst inte vad det är som händer med min kropp.

En förlust. Och ett mål. Det var min comeback det.


Laddar för en comeback

Det finns inga ord som kan beskriva känslan jag har i kroppen nu. Mer än en månad senast jag beträdde planen med laget i syfte att spela match. Idag ska jag äntligen få ta steget ut igen och genomföra det jag har längtat efter. Idag laddar jag, laddar för en comeback!


.

Jag skulle ljuga för mig själv om jag sa att jag inte saknade dig.


Sälen

3 nätter i Sälen. 2 dagars skidåkning. Snöoväder ena dagen. Strålande sol den andra.  Vurpor av min syster. Skratt. Mys. Skidåkning. Kvällsåkning i solnedgång. Trötthet. Snö. Vacker utsikt. Skidåkning har blivit min favoritsport, näst efter fotbollen.


Som jag har längtat

Äntligen. Idag fick jag beskedet jag ville ha. Att fortsättningen av rehabilitering en extra vecka och allt slit jag har lagt ned har varit värt. Idag genomförde jag en hel fotbollsträning för första gången på drygt en månad. Utan smärta dessutom. Jag kunde inte sluta le åt känslan. Som jag har längtat!

Imorgon drar jag till Sälen. Stannar tills söndag med trevligt sällskap. Som jag har längtat till det med!


Längtar till onsdag

Vanligtvis när en ny vecka börjar brukar människor längta till fredagen eller lördagen. Jag längtar till onsdag. Jag kommer inte vara glad över att ha överlevt prov, inlämningar och föredrag kommande vecka. Utan jag kommer vara glad över att jag ska beträda planen.

Så mycket som människor längtar till fredagen när en ny vecka börjar lika mycket längtar jag till onsdag.


Förhoppningsvis är det bara sex dagar kvar

Tidigare i veckan gav jag upp min plan på att återgå till spelandet redan under gårdagen. Jag kände att jag inte hade någon lust att eventuellt sätta mig i samma sits igen. Men förhoppningsvis är det bara sex dagar kvar. Så idag borde jag träna, köra rehabiliteringen för att kunna återgå till spelandet nästa vecka. Men jag avverkade alldeles för många timmar i skolan för allt plugg. Plugg som jag egentligen borde fortsätta med nu men finner varken ork eller motivation till det. Någon form av förkylning tar död på alla mina krafter.


Högskolan

Cirka 10 kataloger, 3 timmar på mdh och 3 föreläsningar om olika program är jag lite klokare på det där med högskolan/universitet. Beteendevetare, sjukgymnast, ekonom, jurist, hälsopedagog, tränare. Det är vad jag för tillfället kan tänkas bli. Men hur nära står jurist och sjukgymnast? Ekonom och tränare? Jag har kommit fram till att mitt största område i alla fall är inom idrott, hälsa och människor. Men jag vill inte släppa ekonom och juristen.

Efter att ha kollat igenom de där 10 katalogerna från olika högskolor och universitet hittade jag ett program med en kombination av alla tre. Trots det är jag fortfarande osäker. För tillfället ligger två program bättre till. Båda har kopplingar till idott och hälsa och båda skulle troligtvis innebära flytt. Det gör mig också osäker.


Romme

Ännu en gång har jag varit i Romme. Ännu en gång med Sara. Och ännu en gång var det bra. Allting var alltså i sin ordning idag. Nu längtar jag galet mycket till Sälen.

Om ungefär en timme ska jag befinna mig på träningen. Jag undrar hur jag ska orka. Jag undrar hur jag ska komma upp ur sängen imorgon.




I Vatikanstaten

Nu är jag i Vatikanstaten med Sofia. Vi tog sista minuten hit. Vilket ställe! Skämt åsido, vi är i Vatikanstaten. I ett grupprum på skolan. Vi har underhållit oss med annat än skolarbete på lektionstid och nu fortsätter vi att underhålla oss med dålig klipp. För det är sånt vi gör. Och för det är sådana vi är. Nu ska vi skratta lite mer!

RSS 2.0