fredag

idag är det fredag och det innebär att det är helg! turism på morgon och vi fick arbeta med några frågor och jag var sjukt trött så jag orkade knappt arbeta något. sen kommer min lärare och säger att jag inte kommer få ha specialidrott i skolan heller. för att det är för några som har valt det så kursen kommer tydligen inte att bli av. hur ska jag nu kunna få ihop mina trehundra poäng under tvåan och trean? kommer  ju knappast att gå ... sen var det idrott som alltid är roligt och jag blev genast piggare. idag var det extra roligt eftersom att killarna inte var med. men mitt under lektionen när jag ska ta upp bollen från golvet, knakar det till i mitt knä och mitt ben viks, gjorde ju inte lite ont och det gör fan ondare nu! det var ju mindre kul ... det är verkligen inte min vecka! sen hade vi engelska och vi fortsatte att översätta våra låttexter och när jag är klar får jag för mig att byta låt, smart jag är eller? om någon timme kommer syster hem, mycket efterlängtad är du <3


back to school again

idag var det skola igen, efter ett mycket efterlängtat lov. vilket var roligt, som alltid :) bra att få tillbaka rutinerna igen! det blev att jobba mycket med projektet idag som vi ska vara klara med och redovisa imorgon. fick arbeta helt själv till en början eftersom ingen i min grupp var där ... men nu ska vi bara klistar dit lite saker imorgon och sen är vi klara, I think. förutom projekt har min dag bestått av illamående, huvudvärk och ont i ryggen, inte speciellt kul. men det vara bara att försöka göra det bästa av saken. nu ska jag gå och plugga lite och vila!


ledig

idag är det måndag och jag vaknade kvart i nio, vilket är det längsta jag har sovit till under sportlovet! egentligen borde jag vara i skolan som alla andra är efter lovet men vi har fått en dag extra ledigt. lovet har varit riktigt bra förutom att jag har varit sjuk. men när jag har varit frisk har jag umgåtts med vänner och tränat. och det bästa av allt var att lovet inte bestod av att plugga. men denna dag går åt till att plugga lite ändå och ikväll blir det träning om min rygg tillåter det :)


träning

idag blir det träning igen, löpning fyra km och sen styrka :D har inte tränat på en vecka på grund av att jag är sjuk =/ och det är jag egentligen fortfarande men orkar inte vänta längre för jag är så jävla sugen på att träna :) men jag har å andra sidan aldrig blivit mer sjuk eller sjuk igen för att jag har tränat när jag inte har varit frisk!


måndag

sovmorgon till tjugo i tolv, härligt! hade tänkt att jag skulle vakna vid tio men vaknade nio istället och kunde inte somna om. käkade frukost och fixade mig på en halvtimme och sen kollade jag på tv tills jag skulle till skolan. där blev det svenska och datakunskap, med en timmes rast emellan. segt som alltid! snat är det träning, eller om rättare sagt fyra timmar :D


fredag

igår skulle man vara på isstadion klockan halv nio. inte lycklig över det direkt. kom dit och bytte om och sen började skridskoåkningen. haha, det gick ju inte bra. fick knyta om skridskorna fem gånger och byta två gånger för att jag fick så ont i fötterna. när klockan var tio tog jag bussen hem och jag och syster gick och klippte oss vilket jag inte hade gjort på över ett år. resultatet blev kort och lockigt och min syster mobbade mig för mina lockar resten av dagen. vi åkte en sväng till tuna park också men vi hittade ingenting!


trötthet

jag är sjukt trött idag ... i skolan var jag helt seg och skrattade åt allt möjligt :) gjorde två prov idag, matte och administration. mitt huvud var tungt och jag kunde inte tänka klart på matteprovet så det blev massa slarvfel men lyckades endå få mvg, glad får jag väl vara över det. efter luchen var det administrationsprov och det gick ju som det gick, åt skogen kan man säga! vi slapp ha sista lektionen och fick slutat 40 minuter tidigare :) nu ska jag nog gå och sova ett tag!


skolan

i natt blev det inte många timmars sömn. vid tjugo i ett var jag otroligt törstig och gick och drack vatten vilket gjorde mig ännu piggare. klockan två var det sista jag såg att klockan stod på. fem timmars sömn, jippi eller inte. skola idag igen. dagen blev ju inte som vanligt kan man säga. det var några där och filmade så vi fick ha textning hela förmiddagen och sen en och en halvtimmes rast och sen datakunskap. ganska onödig dag egentligen.

nu ska jag plugga, plugga och åter plugga. två prov imorgon, administration och matte. ingen träning blir det heller eftersom jag är sjuk och måste plugga =/


RSS 2.0