calle kristiansson - walking in memphis

jag måste bara berätta, jag har haft en favorit enda från början i idol genom calle kristiansson och gåshuden när han sjunger walking in memphis finns varje gång. så jag har väntat på att han ska sjunga hela låten någon gång i idol och igår blev det ett faktum för mig.

när jag låg och zappade mellan kanalerna igår kväll fastnade jag på reprisen av idol eftersnack just när juryn skulle berätta vilka låtar som de skulle få sjunga nästa veckan. och de gav calle walking in memphis! trodde han skulle få någon annan låt så det kom som en liten chock för mig så min luft försvann för ett litet tag, han är ju kung med den! jag kommer kolla på idol på fredag, det kan jag garantera.

för övrigt kommer denna vecka bli helgrym!

 


gårdagen blev lyckad

från trevande till lyckad kan man beskriva gårdagens kväll i korta drag. fast en sak skulle man ju vilja strycka men jag hade trevligt och det var huvudsaken.


ge mig




pengar rullar in som det ska


vatten

förra veckan när jag var inne på subway och åt med några vänner så hände följande:

tjejen som arbetar där frågar:
- vill du ha något att dricka till?

tjejen som ska betala svarar:
- nej, men jag kan ta vatten.

är inte vatten något man dricker eller har jag fattat helt fel här i världen?! sist jag kollade var vatten i alla fall något man drack.

svininfluensavaccinerad

har nyligen varit och tagit svininfluensa vaccinet så nu är jag skyddad hoppas jag. hoppas även på att jag slipper feber, kan inte minnas sist jag hade det och vill att det förblir så. känns som träningvärk i den övre delen av armen nu.

om bara en ynka liten månad är det jul. 1 månad. 30 dagar. 720 timmar. jag längtar som en galen häst, det är helt sjukt! för att inte tala om julklapparna man får så är det hur mysigt som helst att en mörk vintermorgon sitta och mysa med familjen. jul är kul helt enkelt!


calle kristiansson

det som spelas flitigast nu är calle kristiansson - walking in memphis eller faktiskt det enda som har spelats hela dagen idag. det måste var något av det bästa jag någonsin har hört. får fortfarande rysningar varje gång jag lyssnar på den! finner inga ord för den killen alltså, han är helt sjukt bra! och nu finns just den låten på idolskivan 2009. gissa om den snart kommer finnas hemma hos mig. det kan jag garantera!


förändring

meningen var att jag skulle göra klart mitt samhällskunskapsarbete men istället fixade jag om här i bloggen. det behövdes verkligen en förändring, ändrade på det mesta. nu behövs mitt arbete i samhäll göras klart också. jag kommer förmodligen arbeta med det hela dagen tills det är dags för träning, längtaaaaaaaaar!

förövrigt vill jag ha onsdag nu!


.

gårdagens planer blev inte riktigt som det var tänkt. plugg och en tripp till tuna park blev det men ingen träning tyvärr! hittade lite saker på tuna park och det viktigaste var tejpen till mina fotbollsskor så jag kan fortsätta använda dem eftersom mina andra har gått sönder i fem delar! jag får hoppas på att dem håller tills i februari då fotbollsskorna börjar komma in i butikerna.

igår låg även skolkatalogen i min brevlåda. jag förstår inte riktigt det roliga med den! även jag själv blir glad när den kommer. vet inte varför men jag kan kolla i den flera gånger om.


ledighet

igår var det öppet hus på skolan vilket resulterar i ledighet idag. vaknade för två timmar sedan, skönt med lite extra sömn. åt en gudomligt god frukost i form av fruktsallad. denna dag kommer mest att gå åt till att plugga men träning och tuna park ska också hinnas med!


pain

har glidit runt i mina två par otroligt snygga raggsockor de tre senaste dagarna. försöker att hålla värmen för att jag inte ska få ont. men hjälper det? nej! mina fötter/ben dödar mig. det här är absolut inte kul längre, inte alls ... om det inte blir någon bättring snart kommer jag söka upp vårdcentralen. fast det har ju inte blivit någon förbättring de senaste 12 åren av mitt liv så varför skulle det ändras nu? kanske är dags att ringa!


söndag

städade mitt rum idag, tog nästan halva dagen. ibland går det på bara någon timme och ibland tar det som sagt halva dagen. det beror på om jag känner för att göra det snabbt eller göra lite annat emellan.

nu så här på kvällskvisten har jag varit iväg och tränat. mycket kul, alltid kul! vi har även fått lite mer information om framtiden vilket är bra. vi ska spela en inomhuscup snart också. oerhört kul, längtar redan! om bara några minuter börjar heartbreak hotel, den ska ses! sjukt rolig, dör nästan av skratt varje gång jag ser den.


jag saknar dig min vän

igår när jag låg och kollade på idol sjöng tove låten i wish i was a punkrocker av Sandi Thom och mina tankar gick direkt till dig. över tre månader sedan jag såg dig sist, vad har hänt med oss? jag minns att en gång i tiden var du min bästa vän! men vi började bråka och du vet inte hur mycket jag hatade mig själv för hur jag betedde mig mot dig. jag ångrade mig varje dag och när vi till slut sams igen blev jag full av lycka, det var det bästa som kunde hända. jag minns även dem bra stunderna tillsammans med dig som när vi umgicks konstant under en sommar. jag saknar det grymt mycket och jag saknar dig något otroligt mycket min vän! ♥


fredagsmys

hade sovmorgon till tio i tolv idag, hur skönt som helst! så dagen började alltså med idrott och beeptest. kul kan man ju tycka, eller inte. förbättrade mitt resultat yttligare lite men är absolut inte nöjd! hade avslappning i slutet och höll på och somna, är så sjukt trött nu för tiden. fattar inte! därför blir det nu fredagsmys och idol!


varför är det alltid så skönt när man väl är ute och springer?

efter att ha pluggat samhäll i tre timmar kände jag att jag inte hade någon större lust att sitta still längre så både jag och min kropp kände att motivationen för att dra ut på en löprund var mycket stor. och ut drog vi! en lång runda blev det, så himla skönt! fattar inte, varför är det alltid så skönt när man väl är ute och springer? någon som kan ge mig ett svar på det? blev lite styrka också på det hela. nu väntar jag på att maten ska bli klar vilket den blir om några minuter, håller på och hungra ihjäl!


fars dag

igår var det ju fars dag så jag tog med pappa på handboll, eller egentligen var det han som bjöd med mig men spelar ingen roll. fick umgås med pappa ett tag i alla fall, det var faktiskt roligt!

till matchen då, det blev en seger för guif. äntligen kan man tycka om det! och matchen blev ju extra rolig när man har en kommentator precis bakom ryggen som upprepar allt som man nyss har sett. båda jag och pappa fick ett gott skratt åt denna människa.


jag har lärt mig


du förstår jag har lärt mig att värdesätta min egen distans
till sånt som tröstande händer till sånt som inte leder någonstans


sjukhus

sjukhus har gett mig någon konstig känsla. det är ett orosmoment som sprider sig i hela kroppen. att inte veta vad som kommer hända är den största rädslan. jag har besökt sjukhuset två gånger denna vecka och det är något som jag inte tycker om att göra! men att se dig, se dig le och höra dig säga jag måste sluta var något som lugnade mig igår.


godaste jag har ätit

efter skolan drog jag ut på en löprund, hur härligt som helst om jag ska vara ärlig och det ska jag! min fot blir successivt bättre och smärtan försvinner allt mer. det är positivt, det gör mig glad.

fruktsalladen som jag gjort iordning och ätit upp nyss är det godaste jag har ätit på länge. eller kanske rent utav det godaste som finns faktiskt.


möblera om igen

efter skola åkte jag och sara till tuna park för att göra en skoluppgift. blev även käk där och så hämtade jag ut mamma och pappas julklapp. när jag kom hem började jag möblera om i mitt rum igen! vad fan, vad har jag för fel?! gjorde det ju igår men verkar ha väldigt svårt att besämma mig fast jag har inget emot att möblera om, det är riktigt kul! har verkligen flyttat på allt som går att flytta på i mitt rum nu. känner mig för tillfället ganska nöjd men får se hur det är om en vecka eller bara några dagar. var dock tvungen att ta mig tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. samtalet gick bra och det gick framförallt snabbt!


måndag

jobbade i princip hela lovet och nu har jag kommit på vad jag ska använda pengarna till. igår var det också första träningen på drygt en månad, kul att spela igen!

tillbaka till skolan idag då efter en veckas lov. efter det möblerade jag ännu en gång om i mitt rum, var bara någon månad sedan jag gjorde det sist. har lite svårt att bestämma mig eller så älskar jag bara att möblera om. imorgon ska alla tavlor och sånt upp igen om det hinns med! var på sjukhuset idag också. nu tittar jag på johan falk - operation näktergal, det var väl ingen skräll att det blev johan falk?


RSS 2.0