göteborg

göteborg var hur underbart som helst. det finns inte mycket att klaga på, bästa vädret man kan ha, sol alla dagar, trevligt sällskap och liseberg. dock blev det väldigt segt med en bilresa 6 timmar dit och hem.

var tvungen att gå upp 7 i torsdags för att vi skulle var i göteborg tidigt. bilresan var som sagt seg och var hur trött som helst men kunde inte sova. checkade in på hotellet och gick till liseberg som låg cirka 700 meter från hotellet. det blev en hel del åkande men även 5-kamp. kom dock näst sist men vad gör det, huvudsaken är att det är roligt. vi var tillbaka på hotellet vid halv 11 och sara och jag somnade runt halv 1.

natten var bra, sov som en stock och vaknade 8. käkade frukost och sen bar det av till stan ett litet tag. gick förbi heden och fy fan vad jag saknar det, att vara och spela där. blev någon timme på stan innan det blev liseberg resten av dagen. gick spökhuset för först gången i mitt liv och jag blev skrämd innan jag ens hade gått in. blev lite vinster denna dag, 2 kg dumle, 4 hg daim och basketbollen hamnade där den skulle 2 gånger som resulterade 2 ankor. även de andra vann 1 anka och 2 kg dumle och lite annat smått. efter cirka 9 timmar på liseberg var jag helt slut i benen och jag hade bränt mig på axlarna och bröstet. dagen avslutades med en dusch innan det blev dags för sängen.

idag blev det frukost och en sväng förbi gränna på vägen hem. resan har varit sjukt rolig och jag skulle ha velat stanna längre men det är ändå skönt att vara hemma.


idag

idag kommer dagen gå till att städa mitt rum och min garderob. sola ska jag nog också göra en stund. solen skiner ju, det har den gjort i några dagar nu och jag hoppas att den håller i sig ett tag till, ungefär resten av sommaren. jag ska packa tills imorgon också, åh vad jag längtar nu, inte långt kvar. om exakt ett dygn är vi på väg. sen tror jag att jag ska iväg och hämta mina kläder som jag har beställt från fotbollen också!


got your last words on my mind

 

betygen delas ut

i torsdags fick jag hem mina betyg. de kom nästan två veckor efter att skolan hade slutat. annars har jag alltid fått dem i handen på skolavslutningen men inte denna gång. tur att det stod med vilka individuella val vi har gjort annars hade jag inte haft en aning om vad jag hade valt. resultatet blev i alla fall 8 VG och 4 MVG. är ganska nöjd med det men vet att jag kan göra bättre ifrån mig och det ska jag försöka med nästa år.


man mår toppen

hur mår man nu? för jävla bra alltså! för bara någon timme sedan blev det vinst över serieledarna med 2-1. sjukt bra jobbat hela laget. på måndag väntar returen innan det är dags för ett uppehåll på en månad och en vinst då också skulle sitta så jävla fint!


livet

dagen har varit helt jävla bra! började med att man vaknade klockan tio och tittar ut och ser att solen lyser. käkar frukost och fixar sig och tar cykeln och möter järvinen. cyklar hem till henne och hoppar studsmatta i det fina vädret. vi sitter ute och letar efter ett hotell som vi ska bo på när vi ska till göteborg nästa vecka. lyssnar på musik och solar. vi käkar lite mat och sen spelar vi gitarr hero en stund innan hon ska iväg på samling. första gången jag spelar och jag klarar andra låten, duktig! cyklar hem och sen iväg på träningen som var hur chill som helst. sköt lite och hade tävlingar, mitt lag vann, woho! kommer hem och kollar på U-21 EM, sverige vinner, mycket bra! nu ska jag gå och start någon bra film. good bye


grattis till studenten syster


funny

efter ett par dagars magsjuka var det dags för systers student igår. det blev lyckat och det tror jag att hon också tyckte. nu längtar jag sjukt mycket tills det är min tur, bara två år kvar. eller bara och bara, men det är ändå inte så himla långt kvar men jag har som sagt två år kvar tillsammans med min klass innan det är slut.

trots att min kropp inte är helt återställd än så spelade jag match idag mot bk sport och det blev vinst med 4-0. så jävla härligt och efterlängtat. det behövde vi verkligen!


magsjuk

vilken bra start på somarlovet man har fått ... eller inte! jag har drabbats av magsjuka. under de två senaste dygnen har jag ätit en banan och druckit ett glas vatten. jag har sovit drygt ett helt dygn sammanlagt av de två senaste dygnen. igår orkade min kropp inte med någonting, blev att ligga i sängen och kolla på one tree hill de timmarna jag var vaken och det var knappt så att jag orkade det ens. idag mår jag lite bättre i alla fall, tur det eftersom att det är syster student på fredag som jag absolut inte vill missa!


dagen

morgonen började med städning utav mitt rum och fortsatte med tuna park. där hittade jag två par skor, ska använda ett av dem på systers student :) när jag kom hem fortsatte jag att städa mitt rum och sen begav jag mig ut och sprang ett tag. just nu funderar jag väldigt starkt på att gå ut och ta en lång promenad och det ska jag göra!


sommarlov

för fem timmar sen fick jag sommarlov, lite glad blir man. men betygen får man veta först om två veckor och vädret kan ta och flytta någon annanstans! GE MIG SOL!


torsdag

när man vaknar står det en grävskopa precis utanför huset som låter hur mycket som helst så man inte kan sova. ännu en dag med sovmorgon, denna gång till tjugo över tio. blev att städa arbetsplatsen, lämna in böcker och nyckel. det har nog aldrig varit så rent på vara platser någonsin, kanske allra första dagen men inte sen dess. imorgon är det avslutning och jag längtar tills dess fast jag kommer sakna klassen under sommarlovet! nu ska jag starta en film och om någon timme drar jag iväg på träning.


the truth hurts and lies worse

 

glad

sovmorgon till tio, glad! ännu en helt onödig dag i skolan, kommer dit och har matteprov och sen får man sluta! fick reda på mitt åttonde slutbetyg och det var försäljning och service. var helt jävla säker på att jag bara skulle få ett G och så säger hon att jag kommer få VG, man blir ju liksom ännu mera glad än man redan var! senare idag är det match också, blir ju bara gladare och gladare ju längre den här dagen går!


avslutningsklänning

det blev att ta sig ner till stan för att träffa karin och försöka att hitta en avslutningsklänning till henne. vi gick runt ett tag och letade men dock hittade hon ingen, synd! satte oss vid stadshuset och tog det lugnt och pratade, mycket trevligt!

igår hittade jag mina kläder som jag ska ha på avslutningen, i min systers garderob. vilket inte var speciellt oväntat! där brukar jag hitta ganska mycket egentligen och hon i min så det jämnar ju ut sig!


sista skolveckan

måndag och sista skolveckan har börjat och det märks. klockan är halv elva och jag slutade skolan för cirka en och en halvtimme. helt onödig dag liksom. lämnade in böckerna i bransch och produktkunskap och sen var den lektionen avklarad. vi lyckades få så att vi kunde skriva utvärdering av svenskan och engelskan direkt efter och sen fick vi sluta och då hade klockan knappt hunnit bli nio. satt kvar en stund med sara, isa och sandra men beslöt mig för att cykla hem vid kvart i tio. nu väntar jag på att karin ska sluta, vi ska leta efter en avslutningsklänning till henne och jag fördröjer tiden med att plugga lite matte, sista provet imorgon, äntligen!


RSS 2.0