...

När man förlora sig själv, har man två val:
Att hitta den person man brukade vara eller förlora den personen helt ...


nästa gång

Idag brast allt samman. Jag har aldrig tidigare känt mig så svag, bortkommen eller arg på mig själv som jag gjorde idag. Jag borde ha trotsat smärta även denna gång. Som så många gånger förr. Jag ville så gärna. Men det funkade inte och istället brast allt. Jag har bestämt mig för att nästa gång ska jag inte vara svag, nästa gång ska jag motstå smärtan, det ska jag bara! Nästa gång ska jag spela. Hur ont det än gör.


hämtat körkortet

Sitter i köket eftersom att pappa håller på i mitt rum. Fick sluta tidigare idag, skönt som attan. Gillar dock inte våra håltimmar fast idag var det helt okej eftersom att jag och Sofia åkte och hämtade mitt körkort så tiden gick lite fortare. Tankade även för första gången idag, vuxenpoängen bara stiger. Om någon timme är det dags för träning, dessförinnan ska jag plugga lite och göra några ärenden.


körkort

Jag har klättrat ännu ett steg på vuxenskalan, för idag har jag tagit körkort! Förstår det knappt själv men jag kunde inte ha varit gladare.


klar

Jag blev precis klar i mitt rum, har packat ner det mesta i flyttkartonger, tagit ner alla tavlor och hyllor. Det som finns kvar är väl ungefär några skolböcker, en dator och saker som säng och tv/tvbord. Jag trodde att det max skulle ta en halvtimme men vad fel jag hade. Nu förstår jag inte riktigt hur folk kan flytta. Måste vara jobbigt att packa alla saker och sen packa upp allt igen.


rösta

Jag kan inte längre sova länge om helgerna, vaknar runt nio och är pigg. Medans det om vardagarna känns som att jag behöver avsevärt många mer timmars sömn. Nu är jag i alla fall vaken och ska snart börja städa mitt rum. Pappa ska förhoppningsvis börja fixa här imorgon så måste plocka undan lite tills dess. Senare ska jag plugga lite och så ska jag för första gången gå och rösta. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på, hänger inte riktigt med på de där debatterna ...


livet går vidare och jag njuter

Skolan fortsätter att rulla på. Jag gräver mig inte för det, det är underhållande där med. Jag har beställt studentmössan, bara cirka nio månader kvar. Jag har fått börja träna igen vilket gör mig på gott humör, även spelat match och jag kunde inte sluta le åt känslan. Den där känslan som jag har längtat efter att få känna igen! Så ser det ut för tillfället, livet går vidare och jag njuter av det.


last year

Skolan började för två veckor sedan. Jag och resten av min klass har börjat med praktik i två veckor, ganska skönt. Det känns inte riktigt som att skolan har börjat än faktiskt! Men nästa vecka går vi enligt schemat så då kommer det nog kännas lite mer. Idag ändrade jag min studieplan. Jag har valt att ta bort Idrott och hälsa B och även Matlagning. Nu kommer jag istället läsa Matematik C parallellt med Matematik B. Trodde inte att det skulle gå ihop men det känns bra att det äntligen är fixat eftersom att jag vill läsa c-kursen!


RSS 2.0