stukad fot

i lördags var det match som jag verkligen hade sett fram emot. gick upp vid åtta och sen vid nio bar det av till skiljebo med endast elva spelare, en full uppställning i alla fall. vi bytte om och hade uppvärming som vanligt. matchen började och den började inte bra för min del för efter cirka tolv minuter gjorde jag illa foten och kunde inte spela resten av match fast jag så gärna ville det men det gick bara inte för det gjorde så ont i min fot. fick istället sitta bredvid på bänken och kolla på när laget som i nästan hela matchen spelade men en spelare mindre vann med 2-1 :) jag har inte kunnat gått normalt sen dess. jag längtar tills jag kan börja träna igen, som jag hoppas är på torsdag. det säger jag bara.


torsdag

dagen började med mentorstid som är helt onödigt att ha. vi fick veta resultatet på småföretagandeprovet från igår som var hur svårt som helst, fick VG. jätte nöjd är jag :) sen var det matte och jag gjorde prov, hann inte klart så får fortsätta nästa gång. fattade inte mycket kan jag säga! sen blev det svenska och engelska, gjorde inte speciellt mycket där. sen hade vi bild/musik och vi var ute och fotade. sen hade vi försäljning och service. nu ska jag och sara åka ner till stan och fråga några frågor och sen är det träning ikväll :)


dagens planer

- skola
- promenera hem
- plugga administrationsorden
- löpa i vilsta
- plugga matte och till småföretagandeprovet
- läsa (håkan nesser - en helt annan historia)
- sova

helg

spenderade min helg i nyköping hos min syster, mycket roligt! kom dit på fredagen vid sex, käkade och sen åkte mamma och hanna till amina. när de kom tillbaka kollade vi på tv och film. på lördagen åkte vi ut för att leta efter spån till amina som vi inte hittade. senare på dagen kom även pappa dit och sen åkte vi till stallet. vi hjälpte till att ta fram hinder, kul var det. sen åkte pappa hem och vi åkte tillbaka till lägenheten och åt och kollade på robinson. söndag morgon åkte mamma och hanna till amina medans jag stannade kvar i lägenheten och lyssnade på musik och tittade på skidor. vi åkte hem vid fyra och det var meningen att jag skulle ut och springa när jag kom hem men det snöade ju bara.


fredag

har märkt att jag inte har uppdaterat på en vecka. förra helgen var det match, blev förlust men jag gjorde mål. två stycken bröt foten under matchen, inte speciellt lyckat. måndag till idag har det varit skola och pluggande, hela veckan. och träning förstås. senare idag åker jag och mamma till nyköping och spenderar helgen där hos syster, mycket roligt ska det bli :) och efterlängtat är du syster <3 nu ska jag packa ihop lite böcker och kila hem och packa, hade ingen engelska idag så slutade elva :)


guif - lugi

igår var jag på handboll, guif mot lugi. en sport som jag har älskat i nio år men tappat motivation till att spela. men vilken match! mattias zackrisson var makalös! han vände hela matchen till guifs fördel på bara några minuter genom att göra sex mål på rad. det började med en knorr och sen en japan och när han i försvaret stal bollen och kastade den över hela planen i mål var matchen guifs. han fullständigt snurrade upp motståndarna och sedan hånade han dem lite. han var verkligen grym! i slutet fick guif stående ovationer! det var första matchen som jag kollade på sen jag slutade med handboll och jag skulle inte tveka för att se guif spela igen!


romme

igår var det romme :) gå upp klockan sex och sen vara vid skolan till klockan sju. halvsov på vägen dit. kom dit och bytte om och tog på mig skidorna och började åka :) vi började med en grön backe och sen fortsatte vi med en till grön backe och sedan blev det blåa, röda och en svart backe också :) jag lyckades lura med sara i en svart backe, haha! synd om henne, hon ramlade två gånger i den! vi hasade oss ner för en backe också, hahaha :D exakt samma som jag och min syster också gjorde för ett år sen :) och när jag ramlade kunde inte sara hjälpa mig upp för att hon bara skrattade hela tiden och det gjorde jag med, haha :) rolig dag var det i alla fall :D satt och läste på vägen hem, håkan nessers en helt annan historia, mycket bra bok :) har bara cirka fyrahundra sidor kvar att läsa! på kvällen blev det möte med fotbollen och jag höll på att somna hela tiden.


romme imorgon

imorgon klockan sju bär det av till romme och skidåkning, mycket skoj ska det bli :) jag lyckades övertala sara för några veckor sen att följa med så jag slapp åka själv, haha! det är mer än ett år sen som jag åkte senast tillsammans med syster, men det är så himla kul att åka skidor. i love it! jag har längtat som jag vet inte vad efter den här dagen :)


torsdag

dagen började med mentorstid och fortsatte med matte. sen blev det svenska och jag kunde verkligen inte koncenterar mig på vad hon sa för att jag hade en så jävla huvudvärk, inte skönt! sen var det lunch och jag träffade karin :) hon har varit i bortrest i två veckor och jag har knappt träffat henne på tre veckor, mycket roligt att se henne igen! sen hade vi engelska i en halvtimme och sen åkte vi ner till stan för att kolla på mässan i munktell, sjukt tråkigt var det! fick sluta vid kvart i tre :)

sen blev det att åka hem och vila ett tag innan det blev träning. jippi, fem stycken var vi, blev att springa hur mycket som helst eftersom att vi var så några och mina skor är i det minst laget så dem skavde mot mina tår hela tiden (använder mina gamla på grus) vi spelade bara lite och avslutade med en löpning, idioten! mina ben dog bokstavligt talat efter sista idioten, orkade knappt gå till bilen. spelade match i söndag, hade träning i måndags, körde massa löpningar i tisdags och sen tränade jag igår också så inte under på att mina ben är helt slutkörda! men man får ju igen allt i sommar sen, tur det! längtar tills dess :)


hälsodag

dagen började med att jag och lillebror gick hemifrån tillsammans och jag lämnade av honom vid skolan. sen blev det hälsodag all day long today! det började med att vi fick information om rökning och sen fick vi veta om kost och motion. allt dom sa visste jag typ redan men det var ändå kul att lyssna på vad dom hade att säga. sen var det lunch och pannkaka, mums! :) sen fick vi lyssna på när en kille som kom från friskis och svettis pratade om hälsoinformation och hur man ska göra när man börjar träna, så det var ju inte så jätte kul att sitta och lyssna på eftersom att jag redan har hållit på och tränat i mer än tio år snart :) efter det letade jag rätt på maude och fick reda på mitt provresultat, yes noll fel! inte lite glad man blir, får förmodligen mvg i kursen om vi inte ska göra något mer och jag lyckas sumpa det men det tror jag inte. sen tog jag och sara en promenad ner till stan för att vi skulle vara på gympozz till klockan två. vi trodde att vi skulle få köra aerobic eller vad det heter men istället fick vi dansa, det gick ju inte så bra för oss men det gjorde det nog inte för så många. vi kunde inte alls kombinera armar och ben, haha men roligt var det i alla fall :) sen blev det att gå hem och snart ska jag nog till tp!


3/3

morgonen på tisdagar är ingen höjdare! administration i en halvtimme och sen svenska/engelska i en halvtimme och sen en halvtimmes rast. man hinner knappt arbeta något när man har en halvtimmes lektion men på något konstigt sätt lyckas nästan alltid jag och sara göra två papper i engelskan. dagen fortsatte med matte och lunch, kunde knappt äta för jag var så trött, orkade inte tugga. sen hade vi information&layoutprov, gick helt okej hoppas jag. hoppas att jag inte får mer än två fel för då får jag förmodligen mvg i kursen :) sen hade vi försäljning och service och sen fick vi sluta vid halv tre. sen blev det att åka hem och plugga lite och snart är det träning :) första utomhus, kallt och snö :( imorgon har vi hälsodag hela dagen! kommer träna nästan varje dag den här veckan, kul kul men jobbigt :)


måndag

igår var det första träningsmatchen! det blev vinst med 6-1 mot stora sundby. jag och maria gjorde varsitt mål :) haha, marias första sedan gothia 2007, lycklig hon blev! det var riktigt roligt att spela match igen. det är ju det här man har längtat efter hela vintern och det var ju ännu roligare att vi vann :) det är ju alltid kul!

idag är det måndag och jag har rast i sju miljoner timmar känns det som. eller jag har rast i nästan tre timmar, lite segt. men ska plugga lite då. sen ikväll är det träning som gäller, sista i munktell :( sen börjar vi ute, kallt!


match


NU ÄR DET DAGS IGEN =D


RSS 2.0