Tillbaka till verkligheten

Igår var en väldigt bra dag. Under tidig eftermiddag spelades en fotbollsmatch. Solen sken och vi gick vinnande ur striden. Under den senare delen av eftermiddagen och kvällen spenderade jag tillsammans med min pojkvän. Middag, kubbspel i solnedgången och mys.

Idag var det slut på det roliga och tillbaka till verkligheten. En dryg månad kvar innan lite ledighet och studentveckan och minst 10 uppgifter kvar att avverka. Jag har inte öppnat en enda bok under hela lovet och förmår inte göra något åt det nu heller.


Människorna som omgav mig

Efter 11 timmars sömn har min kropp ännu inte vaknat till liv efter gårdagens bravader. Ena stunden låg jag på golvet och höll på att kollapsa av skratt medan jag i nästa såg mina fina vänner i trevligt sällskap. Ena sekunden dansade jag och i nästa log jag över hur glad jag var för människorna som omgav mig.

Jag kan även skratta mig lycklig att morgondagen innehåller ytterligare en ledig dag. Jag vet precis hur jag ska avsluta detta lov under morgondagen på ett utomordentligt bra sätt.


Keep on dancing till the world ends

Solen skiner ännu, musik och ett glas med alkohol förgyller min tillvaro. Ska snart ansluta med några vänner och påbörja ännu en kväll fylld av alkoholförtäring och dans.

Det kommer bli en bra kväll!


Studentklänning

Resan till Stockholm blev istället en resa till Västerås. Igår besökte jag och syster Ikea och stadens gator i Västerås. Jag hittade två klänningar, varav en till studenten. Skönt att ha det klart med cirka en och en halv månad kvar. Skor och allt tillbehör är troligen också klart. Nu längtar jag bara. Och det är nära, endast 50 dagar kvar!

Halva lovet har flugit förbi, den delen har varit bra. Nu är det den ännu bättre delen kvar.


Lov

Det är så otroligt skönt med lov. Det kom verkligen lägligt. Jag ska spendera lovet med att spela fotboll, lite mer fotboll och sen lite mer fotboll. Börjar idag, Maria kommer och hämtar mig om en timme. Och om jag inte har hunnit bli taggad till matchen innan det så blir jag med säkerhet det i hennes bil!

Självklart ska jag inte bara ägna mig åt fotboll. Umgås med vänner, eventuellt en resa till Stockholm, njuta av ledigheten och vila upp mig inför slutspurten. Det ingår också.

Nu, lunch!


Anmälan om utbildningar

Idag har jag avverkat ett 3 och ½ timmes långt nationellt prov i aula och jag har flyttat mitt slutprov i matematiken. Så nu har jag tagit lov. Dock har jag en dag kvar innan det är lov på riktigt, men det är bara matematik och praktik så det är lugnt.

Jag har precis skickat iväg min anmälan om utbildningar till hösten. Jag lyckades bestämma mig och jag tror att det blev riktigt bra tillslut. Jag har inte planer på att fortsätta studera direkt men på 4 månader kan jag hinna ändra mig. Det är ingen ovanlighet.

Jag ska avsluta dagen med att om 3 timmar ska jag ge mig av och spela match. Därefter ska jag mysa med min pojkvän.


Inventering

Inventeringen tog mina krafter. Eller så var det den otroligt tidiga morgonen. Inventeringen gick i alla fall utmärkt. Efter fem timmars arbete var det äntligen klart. Och jag hör fortfarande pipljud i mina öron.

Till helgen sker säkerligen en förändring. En stor sådan om jag får uttala mig.

Lov på fredag, känns som en oändlig tid till dess.


Vad jag älskar livet just nu

Jag känner redan hur denna vecka kommer bli ett helvete. Träningar, matcher, slutprov, nationella. Mitt i allt ska jag lyckas bestämma mig för vilka utbildningar jag ska söka till. Idag har jag i alla fall lyckats plocka fram 7 utbildningar utav 25 tänkbara som det var från början. Ett steg framåt i alla fall. Att 5 utav de 7 programmen handlar om idrott och hälsa är en annan sak.

Till råga på allt har jag en förkylning som inte tycks släppa. Och imorgon ska jag upp 04.30 för att inventera. Vad jag älskar livet just nu.

Bara 2 månader kvar till studenten!


Fira

Helgen blev som jag förutspådde. Riktigt bra!

Fredagen blev lugn. Mys och sånt. Lördag morgon befann jag mig på mälardalens högskola för att skriva högskoleprovet. Efterföljande timmar efter högskoleprovets slut firade vi att vi genomlidit provet och ett födelsedagsbarn. Det måste ha varit en av de galnaste förfesterna jag har varit på! Vi fortsatte ner till lokomotivet och dansade till September. Hade en riktigt rolig kväll tillsammans med trevligt folk. Helgen avslutades med match innan jag somnade gott i min säng under söndagen.

Väntar fortfarande på bilder från Maria, därför förblir det tomt här.


RSS 2.0