jag är taggad

Jag vill ha en fotboll och gräs under mina fötter nu. Jag vill ha en vinst, jag vill ha revansch!


städa

Sedan jag kom hem har jag ägnat mig åt att städa mitt rum och laga mat. Jag städade rummet från topp till tå. Jag dammade alla hörn och kanter och allt annat som finns i mitt rum. Jag dammsög upp alla små söta dammråttor. Så nu är det kliniskt rent och jag har en nybäddad säng, underbart. Med musik kan det gå mycket fort. Jag längtar tills imorgon, då är det gametime! Men först ska jag göra fruktsallad till mig, lillebror och pappa med sju olika frukter, smarrigt, sedan ska vi kolla på en Wallanderfilm och njuta av kvällen.


glad

Jag är ganska så glad för tillfället. För jag hör riktigt bra musik som sprider sig i mitt rum och om någon timme är det träning som gäller. Dock är jag gladare för något annat. Jag fick nämligen MVG på mitt småföretagandeprov. Provet var frivilligt och för dem som vill satsa på ett högre betyg än G. Jag var mycket länge tveksam till att göra provet för jag orkade inte plugga men bestämde mig i sista sekund och jag kunde ju inte direkt förlora på det. Det visade sig vara ett bra beslut, tur att det finns sådana också!

För att fortsätta på temat skola så är det inte alls många veckor kvar, bara lite mer än sex veckor. Därför gäller det att fortsätta att kämpa in i det sista för att få bra betyg även om jag inte riktigt känner för det just nu. Har egentligen inte så jätte mycket kvar att göra, denna vecka är det lugnt bara nationella och svenskaredovisning. Därefter har jag två veckors praktik och två nationella under den tiden. Sedan är det bara drygt en månad kvar och den innehåller ett nationellt, ett prov och en inlämning. Sen är det sommarlov!


bestraffa mig själv

Imorgon har jag en lång sovmorgon, nämligen till 12.40. Men jag tänker inte använda tiden till att ligga och sova utan istället tänker jag bestraffa mig själv för min urusla prestation under matchen igår. Jag tänker ge mig ut på en intervallträning så det heter duga. Jag har ställt klockan för en halvtidig morgon, nämligen 08.30 så jag får sova lite längre än vanligt.


speciell dag

Idag är en speciell dag på grund av två saker. Den ena är att idag ska den första matchen i serien spelas, alltså är det seriepremiär. Men det mest speciella med idag är att det är någon som fyller. Och det är inte vem som helst. Utan det är nämligen min bästa vän! Grattis på din 18-årsdag. Jag hoppas du får en förjävla bra dag för det är du värd.


övningsköra

För någon dag sedan övningskörde jag för andra gången i mitt liv. Det var en ny och spännande upplevelse. Även om det bara varade i några minuter. Till helgen ska vi gå den där kursen som man måste gå för att få övningsköra med sina föräldrar. Jag längtar till dess fast ändå inte. 3 timmars föreläsning kan nog bli ganska tråkigt. Men efter det är det bara att tuta och köra om man ska fixa ett körkort.


jag förstår


lördag&söndag

Gårdagen spenderades med fotbollslaget hela dagen ungefär. Det började med att vi åt lunch tillsammans. Därefter hade vi genomgång och allt som hör till inför match. Matchen då, första halvlek var bra, sämre andra. 2-2 blev resultatet. Mot kvällen blev det grillning och lagfest. Det blev en trevlig kväll som bjöd på mycket skratt.

Idag skulle jag vilja ta en lång promenad. Bara låta benen ta min någonstans. Men jag har knappt någon rörlighet i mitt ben idag tack vare lårkakan jag ådrog mig igår. Jag har redan fått ett blåmärke, det får jag för minsta lilla. Idag får jag istället städa upp bomben som har slagit ned i mitt rum och plugga. Sådant kan vara kul det med...


beeptest

Nu är den första skolveckan avklarad efter lovet. Ganska så skönt att den är slut, för jag har varit utmattad hela veckan. Idag hade vi beeptest och jag trodde att det skulle gå åt skogen på grund av min trötthet. Det gick snarare tvärtom, ganska så lysande. Riktigt skönt att ha i ryggen att man ständigt förbättras på det där testet. Och idag var inget undantag, förbättrade mig nästan med en hel nivå. Det bästa är att få ett bevis på att min försäsong i fotbollen och min egen träning har gett resultat. Och bättre ska det bli!


tillåtet att misslyckas

Jag har förstått att om man får saker att bli som man vill är det ett bevis på ett lyckligt liv. När jag tittar tillbaka på vad jag sa för länge sen, alla drömmar som jag hade så skulle vissa mena att jag har misslyckats. Men man ska inte vara besviken över sina misstag, för varje dag är inte utmärkt. Och det är tillåtet att misslyckas och lära sig av det. Så var inte rädd för att göra felsteg för de största gåvorna kommer från att göra det som fruktar en mest. Du kanske inte får allt du eftertraktar. Du kanske får mer.


jag har världens bästa vän


nu är det vår


tack för den

yeeeeeeeeeeeeees sommarjobb!


skön avslutning på lovet

Solen sken, det var gräs under fötterna och det blev en härlig vinst. Jag måste nog ha spelat min bästa halvlek den här säsongen och det kändes grymt skönt. Kanske var det för att vi äntligen har gått ut på gräs, underbart. Hela laget gjorde en bra insats och vi tog över spelet mer och mer vilket ledde till en 3-0 vinst! Ganska skön avslutning på lovet.


taggad

Redan i onsdags när jag satt på tåget och mina ögon höll på att slockna var det enda som rörde sig i mitt huvud var fotboll. Jag vill så gärna dra på mig fotbollsskorna och spela match sju på morgonen. Sju på morgonen, när var jag ens vaken då senast?! Jag är galet inne i fotbollen. Och nu är det äntligen dags för match och jag är sjukt taggad! På gräs och solen skiner, kan det bli bättre? Knappt, men en vinst skulle sitta fint.


sightseeing i halva Stockholm

Har varit runt på sightseeing i halva Stockholm idag, bara för att det var något fel vid centralen. Fick hoppa av tåget tidigare och sedan ta buss och pendeltåg och allt vad vi nu åkte. Ett herrans liv. Men det är väl alltid kul att se Stockholm. Idag gick det väldigt fort på jobbet och vips så var klockan tre och det var dags att åka hem. Fick sluta tidigare och fick åka bil hem, så himla skönt och restiden var mycket kortare och det tackar jag för. En fotbollsträning nu på kvällskvisten och på gräs dessutom satt inte helt fel men nu är jag döttstrött, ändå ska jag ställa klockan för en löprunda imorgon bitti.


ruskig fart

När klockan ringde kvart över fem imorse hoppade jag upp ur sängen och for iväg som en raket. Pigg som bara den efter sex timmars sömn. Efter en lång arbetsdag, ett snabbombyte inne på en trång toalett på tåget, en träning direkt efter att tåget anlänt till Eskilstuna och en snabbdusch är jag garanterat inte pigg längre. Allt har gått med en ruskig fart idag. Försöker att hålla ögonen öppna så gott det går och klockan är inte ens nio? Innan tio kommer jag ha slocknat. Innan det ska jag försöka kolla på Guifmatchen från gårdagen. Guif är i semifinal och jag bara älskar sm-slutspelet lika mycket som förra året om inte mer!


and the tears come streaming down your face when you lose something you can't replace

Idag skulle du få göra vad du vill, vara fri, det alla drömmer om. Idag skulle du ha blivit 18 år.


två saknade vänner

Jag är fortfarande mätt från gårdagen att jag knappt orkade med att äta frukost i morse. Gårdagen spenderades med två saknade vänner nämligen hos Karin tillsammans med Agnes. Familjen Adamsson bjöd på god mat och dessförinnan hade vi ätit kladdkaka som jag bakat i syfte till att fira Agnes födelsedag litegrann som är idag. Grattis på dig <3 Jag hade en trevlig kväll och det tackar jag er för!


ett kolossalt fobi

Jag är oerhört rädd för insekter och nu ska ni få ett bevis på hur rädd jag är för dem. Jag märker hur någonting kryper på min överarm, jag med vana tror att det är en spindel. Vrider huvudet och upptäcker att det är en nyckelpiga. En nyckelpiga liksom, vad kan den göra? Jag blir skit rädd och blåser för allt vad jag har. Notera att jag blåser bort den, är alldeles för rädd för att ens röra den. Nyckelpigan faller till marken och jag förflyttar mig minst 10 meter från platsen. Jag har ett kolossalt fobi för kryp, det är inte att leka med!


påsklov

Nu är det påsklov. Vänta nu, var det inte nyss julafton och fullt med snö? Känns som det i alla fall! Men nu har våren börjat att leta sig fram på riktigt. Och efter lovet ska jag nog början använda cykeln också som för några månader sedan befann sig under en enormt stor hög snö! Jag såg den inte ens då. Mitt lov kommer innehålla jobb, plugg och fotboll. Hoppas även på att det finns någon tid till att träffa några efterlängtade vänner.


RSS 2.0