måndag

måndag är en dag som jag absolut inte gillar. skoldagen går alltid lika segt och ingen fotboll att träna på kvällen. det är egentligen sjukt vad jag längtar till nästa träning jämt. jag verkar ha blivit totalt beroende av fotbollen. jag skulle kunna spela alla dagar i veckan året om, om bara jag hade tiden till det. jag vill inte ens tänka på att säsongen är slut efter helgen!

har i alla fall nyss ätit världens godaste äpple som jag hämtade ute i trädgården. de har precis blivit färdiga, börjat på att bli lite röda och de smakar gudomligt gott. nu spelas musik flitigt och jag gör ett försök att fixa klart mitt släktträd och det går faktiskt ganska bra. måndagar verkar ha blivit min "pluggdag". ikväll blir det i alla fall idol!


yeeeeeeeees

yes, jag kan gå igen. ren jävla lycka alltså. ju längre dagen har lidit ju bättre har jag kunnat gått. med tanke på att jag fick hoppa runt på kryckor igår för att komma någonstans trodde jag att det skulle ta längre tid innan jag kunde gå med foten igen. och att jag idag kan gå, det hade jag verkligen inte förväntat mig. går inte att förklara hur glad jag är.


duktig

imorse innan jag åkte till skolan hann jag göra en lista på vad jag skulle göra när jag kom hem. eftersom att vi slutar tolv idag finns det mycket tid att göra saker. började med att jag gjorde ordning en välsmakande lunch som satt fint i magen. tog reda på disken, tvättade lite kläder och gjorde därefter min hemmagjorda musli. städade mitt rum och bäddade rent min säng så det ska bli mysigt att kliva ner i den för att sova senare. hanna och jag lagade mat tillsammans. nu finns det bara en punkt kvar på mitt papper som ska utföras idag, match! man sparar väl det bästa till sist?


samhällskunskap

sitter helt ensam i huset, förjävla bra musik spelas på hög volym och jag gör ett försök till att göra klart analysen av ö-uppgiften i samhällskunskapen som inte går så vidare bra!

JAG VILL HA TISDAG NUUUUUUUUUUUUUUUUUU


tired of this

igår var det förjävligt rent ut sagt att kliva upp ur sängen, har nog aldrig någonsin känt mig sjukare än jag gjorde då. jag börjar bli riktigt trött på att vara sjuk, har knappt varit sjuk på ett år och sen dyker en förskylningen upp och sen när man har blivit frisk från den dyker nästa upp! halstabletterna hjälper inte speciellt mycket men de har dem nästan aldrig gjort i mitt fall. nyser gör jag för jag vet inte vilken gång i ordningen och hostar göra jag konstant. ska försöka kurera mig nu med en bra film i form av beck eller wallander. ikväll blir det idol!


lördag

i lördags blev det en heldag med familjen, det bar av till ikea. syftet var att vi skulle handla en ny säng till jonatan och det gjorde vi också men vi köpte även massa annat. försökte hitta ett nytt bord men inget passade mig i färgen. en ny bokhylla letade jag dessutom efter men kom på att vi hade ett par hemma som jag funderar på att göra om och placera i mitt rum. när jag kom hem började jag ännu en gång att möblera om i mitt rum, det är så sjukt kul och jag älskar verkligen att göra det. man kan bestämma själv exakt hur man vill ha det och göra det till sitt egna lilla krypin!


beck

jag skrev tidigare i ett inlägg att den nya beckfilmen inte skulle visas i stan. det var en person som sa att den inte skulle göra det och eftersom att den inte fanns på sf's hemsida så antog jag att den inte skulle göra det heller. men idag när jag gick in och kollade så fanns den där, lycka liksom!


håltimme

jag dissar håltimmar ...


vad är det jag hör?

den nya beckfilmen, i stormens öga visas inte ens på bio här! jag som älskar nästan alla svenska kriminalare, i synnerhet beck. det är nästan den enda filmen jag vill se och så visas den inte här i stan. jag som har väntat som en ganling för att få se den och nu kommer jag få vänta ännu längre för att kunna se den. visst kan jag lägga ut en massa extra pengar för att ta mig till en annan stad och se den men det har jag ingen lust med! vad är det för stad man bor i egentligen?


malta

jag vill tillbaka till malta. tillbaka till sol, värme och bad. jag vill åka utomlands, det är vad jag vill! bara slippa allt för ett tag och inte ha någonting att tänka på. bara umgås och ha kul med familjen. gå runt på en sandstrand barfota och känna sanden bränna under fötterna. fan vad härligt.


måndag

ännu en gång är det måndag och det innebär en ny vecka och att det är dags att gå till skolan. skolan var som vanligt, skrattade mig igenom hela dagen. la mig i soffan när jag kom hem och till min förvåning somnade jag även där. min kropp är så trött att den inte orkar med mycket. vaknade efter cirka 3 timmar och nu sitter jag här och försöker fixa lite i min blogg med det går inte speciellt bra.


sjuk kan man kalla det

ett huvud som känns stort som en ballong håller på att sprängas, två par ögonlock som inte vill hålla sig uppe. fryser rent ut sagt arslet av mig, känns som att jag står ute och det är 20 minusgrader eller något liknande. min kropp orkar inte med någonting och min hals vill absolut inte göra det bättre för mig. känns som jag har feber vilket jag troligen också har. till råga på allt gick matchen så dåligt som den bara kunde och jag känner inte alls för att gå till skolan imorgon utan bara vara hemma!


onsdag

det var inte så vidare lockande att gå upp kvart i 7 imorse för att pallra sig iväg till skolan för att början kvart över 8. efter en dag i skolan med roligheter var det dags att cykla hem. såklart ska det börja regna precis då. och bara ösa ner på hemvägen. självklart avtar regnet när man väl är hemma. blev att krypa ner under en filt och försöka återfå värmen och läsa en bok ett tag. nu inväntar jag maten och sen ska jag göra min allra första hemuppgift för den här terminen, sedan återgår jag nog till läsandet.

vem börjar 12.40 och slutar 14.20 imorgon om inte jag och ungefär resten av min klass?


ett år sen

idag är det ett år sen jag bestämde mig för att sluta äta godis, chips osv, vilket jag också gjorde. och det känns förjävla bra att inte ha ätit det på ett helt år. ska jag vara ärlig så är jag inte speciellt sugen på att börja äta det igen, vilket jag inte kommer att göra heller. någon annan kan gärna ta och äta upp det istället för jag vill absolut inte ha det! för övrigt anser jag att det finns något som är mycket godare än godis och sånt, nämligen frukt och grönsaker! det är något som jag skulle kunna leva resten av mitt liv på.


RSS 2.0