.

jag är så jävla förbannad just nu! att det finns så sjuka människor som ni som existerar på den här jorden. ni kan ju inte ha speciellt mycket i era hjärnor när ni beter er på det här sättet, så jävla ofattbart och oförståeligt. hatar personer som inte kan skilja på rätt och fel!


this time was different

did it happen when we first kissed, cause it's hurting me to let it go. maybe cause we spent so much time and I know that it's no more. I should never let you hold me baby, maybe why i'm sad to see us apart. I didn't give to you on purpose, gotta figure out how you stole my heart. how did I get here with you, i'll never know. I never meant to let it get so, personal. after all I tried to do, stay away from loving you, I'm broken hearted, I can't let you know. and I won't let it show. you won't see me cry.


sovmorgon

frågan är ju vad jag gör upp nu? jag har sovmorgon till 20 över 10, jag borde åtminstone sova till halv 10! idag börjar vi gå efter det riktiga schemat. de har ju ändrat på mitt schemat så vissa dagar är bättre än de var förut och vissa sämre, irriterande att de aldrig kan fixa allas schema innan skolan börjar och sen bara låta de vara. nu ska jag kila ner och packa ihop lite saker som ska med till skolan och sen ska jag nog kolla på en bit av en film innan jag åker iväg till skolan, jag har ju trots allt tid till det.


västerås med hp2a

en dag med HP2A kan aldrig vara lugn. eftersom att det var klassens dag idag var det som stod på dagens schema västerås, arosfortet och shopping. även fast vi inte var något vidare bra på det som skulle göras inne i alla rummen på arosfortet så var vi nog ändå de som hade roligast och skrattade mest. lite shopping blev det också innan tåget gick hem. jag införskaffade mig en ny tröja och en stor härlig halsduk som jag längtar tills jag kan använda vilket lär bli senare i höst.


tear us apart, no, I would rather be dead

det finns två personer i denna värld som jag idag har känt i sexton år. sexton år, det är nästan hela mitt liv. ni har varit en stor del av mitt liv och det hoppas jag att ni är länge till. jag har aldrig ångrat en sekund att jag lärde känna er. jag är riktigt glad över att ha er två som vänner, varje stund med er är ett minne för livet. era två leende tillsammans, det går inte ens att beskriva hur glad jag blir när jag ser det eller när jag ser er två. ni betyder något otroligt mycket för mig och det hoppas jag att ni vet. jag vill att ni ska veta att jag bryr mig sjukt mycket om er och jag vill aldrig någonsin förlora er! ni har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid att finnas där för er. det går inte ens att beskriva hur underbara ni är, jag älskar er emelie & sara ♥




1 mil

vad gör man egentligen på söndagar om inte bara ta det lugnt eller något liknande? jag fick för mig att gå ut och gå en mil helt plötsligt. efter att ha gått en mil kan jag garantera att man har ont i fötterna som jag har nu, hela kroppen egentligen men mest fötterna. men det var något otroligt skönt att vandra omkring för sig själv mitt ute i ingenstans och bara släppa alla tankar som fanns i huvudet innan.


simma lugnt

första skoldagen är avklarad. det är inte mycket som har förändrats bara att vi inte är små längre som evelina sa. kricko tjatar om rast, evelina pratar mest och sara skrattar :) allt är som vanligt kan jag lugnt påstå! det är faktiskt roligt att vara tillbaka om jag ska vara ärlig. imorgon drar vi till parkenbadet för att simma, vad annars liksom? visserligen är det bara 200 meter men måste man så måste man. så simma lugnt mina vänner!


at karin's place

det blev vinst i den första seriematchen efter uppehållet vilket är ganska så härligt eftersom att vi inte har spelat ihop på ett tag. vi spelade great så har inte mycket att klaga på. nu sitter man här hemma hos karin med en data i knät och karin bredvid sig. musik spelas och tv:n byter kanaler hur som haver. snart kanske vi borde hitta på något men får allt se vad som händer. jag gillar livet ganska mycket för tillfället!


hp2a

snart är det dags igen! det är sjukt vad jag längtar, jag har nog aldrig längtat mer till att få börja skolan igen. få tillbaka rutingerna igen, träffa alla och plugga nya ämnen. nu är det bara 9 dagar kvar tills jag börjar andra året på gymnasiet!

satt nyss och kollade på mitt schema, det verkar helt okej, sovmorgon alla dagar utom måndagar. dock kommer jag att sluta tre på fredagar vilket inte är speciellt kul. men det värsta är nog att jag kommer sluta fem på tisdagar eller sex på torsdagar om jag har fattat det hela rätt vad gällande trafikkunskapen. kan också var så att jag måste sluta sent båda dagarna om jag har fattat fel om trafikkunskapen och det hoppas jag verkligen inte att jag har för då kan jag nog nästan hälsa hej då till fotbollen eller träna mindre och det vill jag absolut inte! hoppas innerligen att jag bara ska ha det en dag!


löpning och styrka

en väl behövlig löpnig är avklarad. nya skor på fötterna gjorde de hela lite lättare. det blev en löpning som varade i cirka 30 minuter, har ingen aning om hur lång sträcka det blev eftersom att jag inte hade stegräknaren på mig men skulle tro 5 kilometer ungefär. lite styrka blev det också. armar, ben, mage och rygg tränades.


jag behåller dig levande i mitt hjärta


ensamma på bio

igår gick jag och karin på bio, the proposal. vi var helt ensamma på bion. haha, det hade vi aldrig tidigare varit med om. vi kunde springa omkring hur vi ville innan, sitta hur vi ville, prata och skratta hur högt vi ville. vi slapp människor som ska prata högt under själva filmen eller som skrattar när det i själva verket inte ens är roligt. filmen var i alla fall ganska bra, rolig också det tyckte nog vi båda.


-

klockan har inte ens hunnit blivit elva och jag har redan tagit en promenad, ätit en god frukost och varit och handlat med mamma. det inhandlades mycket god mat och självklart frukt och grönsaker! så senare idag kommer det att göras en mycket mycket god fruktsallad. en biofilm med karin ska också hinnas ses och en träning ska tränas.


trots att vi har sprungit tusen mil så kommer vi springa tusen till

idag var det första riktiga träningen på en och en halv månad. jag var bokstavligt talat helt slut efter träningen, helt sinnessjukt. jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så slutkörd som jag var idag. även om varje träning är påfrestande nu för tiden så vill jag ändå bara fortsätta och träna, det har blivit något som jag verkligen älskar att göra. min fot började verka mot slutet, innan löpningen men jag fullföljde ändå hela träningen, det ska mer till för att jag inte ska spela! jag längtat som en tok att träningen ska börja igen och nu har den äntligen det, nu är det bara maria som fattas på träningen och planen!


måndag och tisdag

gårdagen spenderade jag med sara, åkte ut till henne på landet och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo på landet för ett tag. det är så tyst och lugnt bara ett par få bilar som kör förbi då och då. fast efter en lång tid skulle det nog bli ganska trist eftersom att det inte finns så mycket att göra som sara säger. det blev en sväng in till tuna park också, hittade lite saker. sen blev det övernattning här.

idag spenderades en del av dagen tillsammans med agnes och karin. vi snackade, hade kul och kollade på film, har inget minne av vad filmen hette men men.

det var meningen att vi (familjen) skulle ha åkt till stockholm nu på kvällskvisten men så blev det inte eftersom att min syster håller på med körkort så måste hon till körskolan imorgon och göra något test eller någon körning. men kanske blir till helgen istället.


trötthet

nu har en ny månad börjat och jag kännar att sommarlovet börjar att lida mot sitt slut. men det finns fortfarande dagar kvar så man kan göra vad man vill när man vill men känner inte för att göra något speciellt idag. min kropp är rätt så sliten för tillfället, inte mycket sömn har det blivit de senaste nätterna heller. så dagen kommer att spenderas på soffan med film. är ganska trött för tillfället så kommer väl att somna snart ändå.

i fredags var det träningsmatch, första efter uppehållet på en månad. eftersom att jag missade träningen som var mån - ons för att jag var bortrest så har jag inte tränat på 2 veckor, eller jag ju har varit ute och spungit men ingen styrka eller fotboll har man tränat. kroppen fick en del smällar och egentligen har jag inget emot det. men när man har ont i varenda kroppsdel som finns på kroppen efter en match är det inte lika kul.


RSS 2.0