summertimes


Vet inte vad jag ska skriva, är tom på ord men fylld av känslor och tankar.

Krya på dig vännen!


let the music play


slapp första dag

Ganska så slapp första dag på sommarlovet. Har varit till körskolan idag och pluggat lite teori. Bokade även en intensivvecka senare i sommar så det där körkortet kan bli mitt någon gång. Nu ligger jag i soffan och kikar på fotbolls VM och tänker fortsätta med det i väntan på att mamma ska komma hem så vi kan övningsköra ut till Kvicksund.


måla om mitt rum

Under hela förmiddagen har jag storstädat mitt rum. Och jag har kommit underfund med att jag skulle vilja måla om väggarna i någon snygg färg. Då är frågan, vilken färg ska man ha? En ljus färg ger positiv energi, en mörk känns lite mer dystert men kan ändå bli riktigt snyggt. Kanske tar tillfället i akt nu när jag har sommarlov.


nästa år är det min tur

Om ett år är det jag som räknar ner dagarna. Nästa år är det min tur att stå där i en studentklänning och vänta på att få springa ut.

Imorgon avslutar jag mitt andra år på gymnasiet. Jag känner en lättnad av att ha klarat av detta år. Men jag har knappt hunnit slappna av innan jag börjar känna pressen inför nästa år. Jag har en förmåga att sätta för hög press på mig själv i allt jag gör, speciellt skolan. Det som gör mig mest frustrerad är att jag fortfarande inte har bestämt mig för vilka kurser jag ska läsa. I början av skolåret visste jag inte hur jag skulle få ihop mina poäng, nu är risken stor att jag kommer välja för mycket poäng.


glad

Jag trodde på det värsta men hoppades på det bästa. Resultatet, det bästa. Efter allt slit som jag lagt ned och som också lönade sig går det inte att förklara hur glad jag är för tillfället!


2


Idag är det ynka 2 månader, 61 dagar, 1464 timmar kvar tills jag fyller!


kompletteringsuppgift

Idag fick jag reda på att jag kan göra en kompletteringsuppgift i naturkunskap för att nå ett högre betyg. Idag? Tre dagar innan mitt sommarlovet börjar. Min lärare hade glömt att berätta det för mig. Hur kan man glömma sådant? Men jag lovade mig själv att satsa mer i skolan när året började och det ska jag fullfölja! Men för tillfället går det sakta framåt!


let me meet you once again

Jag tyckte mig se dig idag. Men det måste ha varit någon annan. En tjej cyklade förbi. Utanför ditt hus. Utanför bilen jag satt i. Hon liknade dig. Ansiktet, kroppen, håret, leendet. Jag hoppades på att det skulle ha varit du. För min dröm är att jag en dag får träffa dig igen. Idag har jag tänkte på dig mycket. Precis som alla andra dagar. Försökt pussla ihop allt. Precis som jag har försökt göra varje natt sen dess. Men jag tycks inte bli förnuftigare på vad som hände den där kvällen. Jag vet bara att jag saknar dig kolossalt mycket.


fredag/lördag

Gårdagen spenderades ett tag på Djurgårn med några från klassen, solade och spelade lite fotboll. Trevligt trevligt. Därefter cyklade jag hem till Karin och vi gjorde i ordning mat, tacos. Sen myste vi med jordgubbar och film.

Hela förmiddagen idag har jag städat. Plockat undan i mitt rum och damsugit hela undervåningen. Sedan var det match. Vi lyckades vända ett 0-3 underläge till seger med 8-4, glad blir man för segern! Ledsen blir jag på grund av min fot. Tvingades gå av och jag hade bara lust att sparka till vad som helst alltför min ilska. Nu ska jag leta upp en film och kolla på. Orkar inget annat.


ett nytt bokverk

Intar sängläge och påbörjar ett nytt bokverk. Ytterligare en kriminalroman, ytterligare en bok skriven av Håkan Nesser. Människan utan hund.


sommar

I förrgår var det den första juni. Igår åt jag årets första jordgubbar. Idag tog jag årets första dopp i parkenbadet och vi simmade ett par längder på grund av idrotten. Sedan stannade vi kvar ett tag och solade, det var så skönt att jag hade kunnat somna där. Men jag begav mig hemåt när hungern utbröt. Jag känner nu på riktigt hur sommaren är på väg. Solen lyser dag efter dag. Om kvällarna på träningarna är det antingen varmt och kvavt eller så piskar regnet mot ansiktet, precis som svensk sommar brukar vara.


ledig

Min lediga dag har spenarats på följande vis, runt ett åkte jag ner till stan och fixade ett nytt id-kort eftersom att mitt går ut om en månad. Därefter åkte jag med syster till tuna park och införskaffade mig två par nya nagellack. Sedan blev det ett snabbombyte och en fotbollsträning som gällde. Efter träningen var slut åkte pappa och jag och övningskörde på direkten. Nu sitter jag här, nyduschad och musiken fyller mitt rum. Jag ska följande två timmar plugga lite matematik till provet på torsdag och läsa ut min bok till morgondagen.


RSS 2.0