yesterday

först var det skola som vanligt. 2 timmars turism och sen engelska prov. vi hade även problem med mycket skratt att välja vilken bio vi skulle gå på. men vi lyckades efter ett tag att välja en. klockan 7 var jag nere på stan och mötte evelina, isa och tessan. sen gick vi till ming och mötte sara. mycket skratt blev det inne på ming. det kom en liten unge och satte sig i evelinas knä och han satt där och pratade enda tills vi gick och kollade på changeling. den var bra men inte den bästa jag har sett, nära att jag somnade med det gjorde två andra istället. hela min dag bestod av skratt :D


fotboll

snart är det fotbollsträning, love it! munktell och allt!
mina träningar består av skratt, skratt och åter skratt :D
men även av träning förstås!
men allt blir så mycket roligare med skratt

more than just a game

hej plugg

.-. Svenskaberättelse
.-. Turism arbete
.-. Turism redovisning
.-. Läsa en engelsk bok
.-. Redovisa engelska boken
.-. Småföretagande
.-. Administations ord
.-. Dataprov


individuellt val till åk 2

jag har ingen aning om vad jag ska välja till 2:an och jag kan bara välja en från varje grupp. sammanlagt i 2:an och 3:an ska man ha 300 p och man får bara välja 200 i 2:an. men jag tror att mitt val kommer bli mer än 200. jag har beslutsångest!

- historia a, 100 p
- webbdesing, 100 p

- specialidrott, 200 p
- rättskunskap, 50 p

- idrott och hälsa b, 50 p
- trafikkunskap, 50 p


back again

tillbaka till skolan igen :D jag tycker faktiskt skolan är rolig nu för tiden, konstigt nog :) igår blev dagen lite annorlunda än vad som var väntat men vi fick sluta 1 och ½ timme tidigare än vanligt :)

just nu sitter jag och håller på med min svenska berättelse och vet inte hur jag ska fortsätta. den ska vara klar nästa vecka så får väl sitta och jobba med den i helgen.


RSS 2.0