Mina vänner gjorde det tusen gånger bättre


Jag spenderade lördagen i gott sällskap med middag, alkohol och dans. På stadens gator fick jag komplimang för mina ben men utelivet denna kväll var ingen höjdare. Det blev en tidig hemgång men tackar mina vänner som gjorde det tusen gånger bättre. Var förvånansvärt inte ett dugg bakis under söndagen, trots den mängd alkohol jag drack. Vi firade mors dag och att min far blivit ett år äldre under veckan.

Glädjerus

Studentkryssningen var grym. Var glad hela kvällen och dansade in till 5 på morgonen omgiven av underbara människor. För varje ny låt som spelades eller människa jag träffade kände jag glädjerus i hela kroppen.

Nu är jag helt klar med alla uppgifter i skolan också. Nu är jag i princip helt ledig! Ska dock till praktiken under morgondagen och måndag och parkenbadet en stund under nästa vecka men förutom det är jag ledig enda fram till studenten.

Snart ska jag äntligen få träffa min saknade syster. Och senare ikväll ska jag spela match.


Excuse me but I might drink a little bit more than I should tonight

Det har hänt en del sedan jag senast skrev. Har återfått mitt blonda hår och det känns som att jag har blivit mig själv igen om man säger så. Jag har inte tränat på drygt två veckor på grund av att jag har upplevt helvets veckor i skolan, och nu ska jag fira att jag har klarat det med studentkryssning!


Until the day we meet again, I'll be missing you


En månad kvar

10 dagar till studentkryssningen
9 skoldagar kvar
8 uppgifter kvar

Och endast en månad kvar till studenten!


skiter fullständigt i allt som har med skola att göra idag

Solen skiner, sitter på gräsmattan på baksidan och musik strömmar ut genom högtalarna. Jag skiter fullständigt i allt som har med skola att göra idag och njuter av vädret istället.


RSS 2.0